ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

ΝΔ για Μπέο: «Δεν δώσαμε στήριξη» λέει μετά τα βίντεο της ντροπής

Εκτός ελέγχου εθεάθη ξανά ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Μετά τη χθεσινή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον δημότη  που βρισκόταν σε εκλογικό κέντρο άλλης παράταξης, σήμερα επιτέθηκε σε πλημμυροπαθή, ενώ, μάλιστα, δεν δίστασε να τον χτυπήσει, με τους παρόντες αστυνομικούς να είναι απλά σε ρόλο... παρατηρητή.

 

«Κρυφτό» από τη ΝΔ μετά τις βιαιοπραγίες του Μπέου καθώς ισχυρίζεται ότι ουδέποτε στήριξε τον δήμαρχο Βόλου, γνωστό για τις φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση

Ξαφνικά η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει ότι δεν στηρίζει τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος εδώ και χρόνια μιλούσε με αποθεωτικά λόγια για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η ΝΔ μετά τα απανωτά βίντεο που έδειχναν τον δήμαρχο Βόλου να χειροδικεί κατά πολιτών, αναφέρει ότι δεν έδωσε στήριξη στον Αχιλλέα Μπέο οπότε δεν μπορεί να την πάρει πίσω.

Η ΝΔ το μόνο που βρίσκει να πει είναι πως «είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».

Η ανακοίνωση της ΝΔ:
 
Ο Αχιλλέας Μπέος
(INTIME)

 

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!

Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ είχε δώσει άτυπο χρίσμα στον Αχιλλέα Μπέο τον Μάιο του 2022, όταν ο Κυρ. Μητσοτάκης και ο δήμαρχος Βόλου έβγαιναν φωτογραφία χαμογελαστοί δίπλα δίπλα. Τότε ο Αχιλλέας Μπέος δήλωνε ότι ο πρωθυπουργός «έκανε περήφανους τους Έλληνες», ενώ λίγους μήνες νωρίτερα έπλεκε το εγκώμιο και στον Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να άρει τη στήριξή του – Να αποχωρήσει άμεσα από τις εκλογές

Να άρει τη στήριξή του στον Αχιλλέα Μπέο καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά από τα περιστατικά βίας εναντίον πολιτών  που σημειώθηκαν χθες και προχθές με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου» και διερωτάται «άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που «πνίγουν» τις πόλεις τους;».

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη.

Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που «πνίγουν» τις πόλεις τους;

Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών;

Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα».

 

Απάντηση Αχιλλέα Μπέου

«Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο εκλεκτός του Μητσοτάκη, η... δημαρχάρα Μπέος!

 

Εκτός ελέγχου ο Αχιλλέας Μπέος  - Χειροδίκησε κατά δημότη

Ο δημότης που χτυπήθηκε από τον δημαρχάρα Μπέο, υπό την απειλή αυτόφωρου για παρεμπόδιση του μπαζώματος του ρέματος, υποχρεώνεται να ζητήσει συγγνώμη από τον παρανομήσαντα πατερναλιστή δήμαρχο και να ακούσει... πατρικές νουθεσίες.

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/watch/?v=646968654238551


Εκτός ελέγχου εθεάθη ξανά ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Μετά τη χθεσινή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον δημότη  που βρισκόταν σε εκλογικό κέντρο άλλης παράταξης, σήμερα επιτέθηκε σε πλημμυροπαθή, ενώ, μάλιστα, δεν δίστασε να τον χτυπήσει, με τους παρόντες αστυνομικούς να είναι απλά σε ρόλο... παρατηρητή. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει και το gegonota.news, σήμερα το πρωί οι κάτοικοι στην «Άλλη Μεριά», που διεκδικεί με αξιώσεις την δημαρχία Βόλου, συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα που έχει διαλυθεί από τις πλημμύρες με σκοπό να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, καθώς όπως καταγγέλλουν γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη. 

Η επιχείρηση μπαζώματος ήταν να ξεκινήσει χθες, ωστόσο οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στο ρέμα δημιουργώντας ανθρώπινη αλυσίδα, προσπαθώντας να αποτρέψουν το μπάζωμα, καθώς αν δεν προηγηθούν οι απαραίτητες μελέτες, θα σημειωθεί εκ νέου καταστροφή αν ξαναυπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα. 

Η χθεσινή προσπάθεια μπαζώματος απετράπη, ωστόσο το εργολαβικό συνεργείο εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί, με τους πολίτες να είναι και πάλι παρόντες για να εμποδίσουν την επιχείρηση. 

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα κλήθηκε εκ νέου η αστυνομία, ενώ στο σημείο εμφανίστηκε και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μάλωσε με τους συγκεντρωμένους κατοίκους, πολλοί από τους οποίους έχουν μείνει άστεγοι μετά τις πρόσφατες καταστροφές από τις πλημμύρες.

Ένας εκ των πλημμυροπαθών, μάλιστα, φώναξε στον δημάρχοο «άντε γ...», με τον Μπέο να επιστρέφει στον τόπο των συγκεντρωμένων και να τον χτυπά. Παρόντες στο σκηνικό ήταν και αστυνομικοί, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα για να εμποδίσου τον μαινόμενο δήμαρχο και απλά παρακολουθούσαν ως απλοί παρατηρητές τη βιαιοπραγία που εξελισσόταν μπροστά τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: