ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Χρ. Πατούχας αυτοβιογραφείται ενόψει εκλογών

 

Λόγω της πρώτης παρουσίας μου στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρουσιάζω ένα σύντομο βιογραφικό μου, γράφει ο Χρ. Πατούχας:

 «Ο Χρήστος Πατούχας γεννήθηκε το 1951 στην Άνω χώρα της Ναυπακτίας Τέλειωσε εκεί το Δημοτικό Σχολείο και στην συνέχεια το εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Ναυπάκτου. Σπούδασε στην Αθήνα και κατοικεί στην Πάτρα από το 1975.

Επαγγελματικά, δραστηριοποιήθηκε για 40 χρόνια σαν ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός κατασκευαστής ιδιωτικών και δημοσίων τεχνικών έργων.

Διετέλεσε για αρκετά χρόνια Πρόεδρος του επαγγελματικού Συλλόγου Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Πάτρας, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΠΕΣΕΔΕ και σύνεδρος σε πάνω από δέκα πανελλήνια συνέδρια.

Σήμερα είναι συνταξιούχος. Από το 1982 ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο Πατρέων.

Υπήρξε μέχρι τώρα έξι φορές υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων. Έχει διατελέσει  πολλές θητείες Δημοτικός Σύμβουλος, είναι ο αρχαιότερος εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος από το 1986.

Από τα πολύ νεανικά του χρόνια, συνδέθηκε με την κομμουνιστική Αριστερά και παρακολούθησε μαζί της τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων 50 και πλέον χρόνων.

Υπήρξε μέλος και στέλεχος της Κομμουνιστικής Νεολαίας και του ΚΚΕ μέχρι την διαγραφή του το 1985.

Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό πολιτικών άρθρων και παρεμβάσεων για την εκάστοτε πολιτική και Δημοτική συγκυρία τα τελευταία 40  χρόνια.

Είναι από το 1976 παντρεμένος με την Ελένη Πατούχα και έχουν δύο κόρες, την Φωτεινή και την Παρασκευή (Βιβή) Πατούχα και τέσσερα εγγόνια, τον Παναγιώτη 14,  τον Χρήστο-Μάξιμο και τον Αχιλλέα 8 χρόνων και τον Ιάσωνα 5 χρόνων.»

Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο συνδημότης μας θα βρει και μπορεί να επιλέξει συγκροτημένους αγωνιστές όλων των κατηγοριών.

Ο στόχος είναι, η δημοτική ομάδα που θα εκλεγεί να είναι πολιτικά επαρκής, αξιόμαχη και με προοπτική, με ικανότητα στην διοίκηση, την κινητοποίηση και την ποιοτική παραγωγική λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών.

Αξιολογώ παλιούς και νέους συναγωνιστές και συντρόφους: Την Λαμπρινή Αναγνώστου, τον πολύ νέο και πλέον έμπειρο στέλεχος Μιχάλη Αναστασίου, την Βικτωρία Αξιώτη για την αφοσίωση της, τον πολύ παραγωγικό Νίκο Ασπράγγαθο, την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη με την οποία συνυπάρχουμε αρμονικά στον Π.Ο., την Ιουλία για την αυταπάρνηση της, τον Χρήστο Γιαννόπουλο για τις ιδιαίτερες ικανότητες του, καλλιτεχνικές και διοικητικές, την Ειρήνη Γκέστα και τον εξαιρετικά έμπειρο και με συνολική συγκρότηση φίλο μου Χρήστο Γκρεκιώτη, τον Μήτσο Δημησιάνο και το μεράκι του, τον φίλο μου γιατρό ΚΏΣΤΑ Δραγώτη, την γιατρίνα μου Ασημίνα Ζανιά Κεραμιδά, τον ενθουσιασμό και την αγνότητα της, ο Βαγγέλης Κατσακούλης με ιδιαίτερα πετυχημένη θητεία, 0 Χρήστος Κορδάς με την συσσώρευση εμπειρίας σε όλους τους τομείς του Δημοτικού έργου, η Ήρα Κουρή και η πολυετής γνωριμία μας, η εξαιρετική μου φίλη Νίκη Λέφα με τα συναισθήματα και τις ευαισθησίες της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: