ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Συνάντηση αυτήν την ώρα Στ. Κασσελάκη με Αλ. Τσίπρα


 

Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας
  (INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Πρώτη συνάντηση με τον τέως πρωθυπουργό και πρόεδρο επί 15νταετία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα έχει στην Βουλή αυτήν την ώρα, σήμερα  Δευτέρα (25/9) ο νεοεκλεγής χθες πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ενώ η προσπάθεια των αξιωματούχων της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη, από την πρώτη ώρα προσπάθησε διά τηλεοράσεως να γίνει μάντης κακών για το κόμμα της Αριστεράς και μάλιστα από την κρατική συχνότητα της ΕΡΤ1, αναρωτούμενοι δήθεν πως θα συμβιώσουν οι δύο εκπρόσωποι των ψηφοδελτίων στο ίδιο κόμμα, λες και η εκλογική διαδίκασία δεν επιτρέπει ένταση στην διαλάλησει των απόψεων. Και αυτά παρόλο που διατυπώθηκαν ενωτικές θέσεις απόψεων  κι από τις δύο πλευρές!

Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας

Ο διάλογος που έγινε γνωστός στα ΜΜΕ, τον οποίο είχαν οι Αλέξης Τσίπρας - Στέφανος Κασσελάκης, περιορίστηκε σε νουθεσίες του πρ. προέδρου προς τον νέο, αλλά και σε ευχές για  μακροημέρευση και σιδεροκέφαλη αντοχή, μα και διδαχή από το μπέιζμπολ μέσω NBA!

«Αλέξης Τσίπρας: Θερμά συγχαρητήρια και από κοντά, εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Έτσι λέμε εμείς εδώ. Πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Θα σου χρειαστεί. Να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική, πρέπει να ξέρεις, οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες, είναι πολλές. Να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Τα γνωρίζεις πολύ καλά. Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και συντροφικότητα. Κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους. Ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως το NBA.

Στέφανος Κασσελάκης: Μάλλον εσύ βλέπεις περισσότερο NBA από εμένα.

Αλέξης Τσίπρας: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω το μπέιζμπολ καθόλου.

Στέφανος Κασσελάκης: Έτσι είναι στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα. Στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο πρώτος είναι πρώτος».

Στο πλαίσιο, που κάποιοι θα χαρακτηρίσουν την συνάντηση Κασσελάκη ως προσέλευση στον ναό της Σχολής Τσίπρα, παράλληλα θα μπορούσε να ειπωθεί ότι  αυτό γίνεται και για να εμπεδοθεί ότι «στο ίδιο κόμμα θα είμαστε σύντροφοι και την επόμενη ημέρα των εκλογών», λένε κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάτι που διατυπώθηκε και χθες κατ' επανάληψη. Ετσι πραγματοποιείται σήμερα η συνάντηση των δύο κορυφαίων στελεχών του κόμματος, ενώ θα ακολουθήσουν και συναντήσεις στελεχών χαμηλότερης βαθμίδας.  

Όπως είναι γνωστό ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά τη διαμόρφωση του αποτελέσματος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικοινώνησε με τον Στέφανο Κασσελάκη για να του ευχηθεί καλή αρχή στο έργο που αναλαμβάνει και με την Έφη Αχτσιόγλου για να την συγχαρεί γι το αξιοπρεπές αποτέλεσμα που κατήγαγε,  ενώ λίγο νωρίτερα με δήλωσή του αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος επεσήμανε ότι, οι αληθινοί αγώνες δεν είναι οι εσωκομματικοί, αλλά αυτοί που γίνονται σε κοινωνικό επίπεδο!

Και τόνισε: «...θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί, ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: