ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Δίπλα στον Βασίλη Αϊβαλή οι κάτοικοι της Οβρυάς

 


Ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων, όπου έτυχε θερμής υποδοχής και είχε διάλογο για όλα τα ζητήματα!

Στις ξεχασμένες και υποβαθμισμένες γειτονιές της Πάτρας βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής.

Μαζί με στελέχη της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι» ο Βασίλης Αϊβαλής περιδιάβηκε τους δρόμους της Οβρυάς και συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες, που του εξέφρασαν το παράπονό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους. Με το οδόστρωμα στις περισσότερες οδούς να είναι διαλυμένο. Ενώ και η παροχή του νερού είναι προβληματική, με συνεχείς διακοπές για επιδιόρθωση βλαβών ενός σαθρού δικτύου.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων, όπου έτυχε θερμής υποδοχής και είχε διάλογο για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν και βιώνουν μια προβληματική καθημερινότητα.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Αϊβαλής επανέλαβε τη θέση που έχει εκφράσει για ισόρροπη ανάπτυξη, σημειώνοντας πως «Κάθε δημοτική ενότητα, για εμάς, είναι ένας μικρός Δήμος. Δεν χωρίζουμε τους πολίτες σε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Ούτε ξεχωρίζουμε τα προβλήματα σε σημαντικά και ασήμαντα. Η δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει ο πατρινός είναι για μας απόλυτης προτεραιότητας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης, που μας θλίβει όλους».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: