ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Μπουκωμένα τα ποτάμια στο Βόλο πριν πνιγεί!

ΚΡΑΥΣΙΔΩΝΑΣ
photo/Facebook/ Από Κωνσταντίνος Βολιώτης

«Άχρηστοι, άχρηστοι, άχρηστοι», ήταν η κραυγή αγωνίας κατοίκου του Βόλου στην ανάρτησή του στο Facebook μια ημέρα πριν το νέο καταστροφικό χτύπημα της κακοκαιρία Elias με την επιβολή χθες απαγόρευσης κυκλοφορίας στην πόλη.

Ανάρτηση που συνόδευε με φωτογραφία του ξεροπόταμου Κραυσίδωνα γεμάτου με χώματα και μπάζα, σχεδόν, μέχρι την κοίτη του.

«Κοιτάξτε πώς είναι σήμερα ο Κραυσίδωνας ενώ περιμένουμε νέα κακοκαιρία. Τί έκαναν 20 μέρες τώρα οι άχρηστοι;

Επόμενο ήταν να σπάσει ξανά απόψε (σ.σ.: χθες)  Τετάρτη ο Κραυσίνδωνας. Άχρηστοι, άχρηστοι, άχρηστοι!», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Βολιώτης.

Η ανάρτησή του προκάλεσε οργισμένα σχόλια και από άλλους κατοίκους του Βόλου για το μπούκωμα του ποταμού Κραυσίδωνα. «Ήταν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα» σχολιάζαν.

Υπόψη δεν ελήφθησαν τα αποτελέσματα από τις πυρκαγιά στο Πήλιο και στα ορεινά του νομού, δεν μπήκαν κορμοδεσιές για να συγκρατήσουν τα νερά και τα φερτά υλικά, με αποτέλεσμα την παράσυσσή τους μέχρι το κέντρο της πόλης, μέσω των ποταμών της!

« “Πανέτοιμος” για τη νέα κακοκαιρία. Τι έκαναν 10 μέρες τώρα;», αναρωτιόταν ο Κωνσταντίνος Βολιώτης με την απάντηση να δίνεται από την κακοκαιρία το δραματικό βράδυ της Τετάρτης, τρεις ημέρες μετά την προειδοποίηση για την κατάσταση των ποταμών που διαρρέουν τον Βόλο.

Ο κάτοικος του Βόλου είχε κάνει ανάρτηση και στις 25 Σεπτεμβρίου παρουσιάζοντας με φωτογραφικό υλικό την κατάσταση του ποταμού Άναυρου που επίσης «έσπασε» βυθίζοντας τον Βόλο στο νερό και τη λάσπη.

ΚΡΑΥΣΙΔΩΝΑΣ
photo/Facebook/ Από Κωνσταντίνος Βολιώτης
ΚΡΑΥΣΙΔΩΝΑΣ
photo/Facebook/ Από ωνσταντίνος Βολιώτης


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:  

Κακοκαιρία Elias: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Βόλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: