ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Χαλάζι σαν καρύδι έφερε ο... Ηλίας στα Καλάβρυτα

 


Αλλά και κατολίσθηση στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου, λόγω έντονης βροχόπτωσης!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Elias», καθώς ήδη καταγράφεται έντονη χαλαζόπτωση και ισχυρές βροχές στα Μαζέικα και στα Καλάβρυτα.

Φωτογραφίες αποτυπώνουν τη σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων καθώς κατά συνέπεια η περιοχή «άσπρισε» από το υπερμεγεθές χαλάζι.

Χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού έπεσε στα Καλάβρυτα, καθώς η κακοκαιρία χτύπησε έντονα την περιοχή και ακολούθησαν ισχυρές καταιγίδες

Το χαλάζι έχει προκαλέσει ήδη ζημιές σε αυτοκίνητα, με τζάμια να έχουν σπάσει.

Επίσης λόγω της βροχόπτωσης σημειώθηκε κατολίσθηση στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία από τα διόδια Ελαιώνα έως τον κόμβο Καλαβρύτων στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων ότι τις επόμενες ώρες αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ το χαμηλό βαρομετρικό φέρνει μεγάλο όγκο νερού στη χώρα, με φαινόμενα που θα διαρκέσουν έως την πρ. Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: