ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Κάτοικοι στα... χαρακώματα των δρόμων με το... λιχνάρι!

Πολιτέλεια θεωρείται η επαναφορά του πεζοδρομίου μετά την υδραυλική επισκευή!

 

Οι τρεις παράδρομοι της συνοικίας Εβραιομνημάτων, κάθετες  της οδού Πρεβεδούρου. έχουν να δουν άσφαλτο από την εποχή του αείμνηστου Άννινου, το 1985!

Το μπάλωμα του υδραυλικού χορτάριασε!
Ο πρώην Αντιπρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κρύα Ιτεών Στέφανος Γκούτσιος, όπως καταγγέλλει, με επιστολή του στο thebest.gr, το μοναδικό έργο τα τελευταία 9 χρόνια στην περιοχή, είναι η ασφαλτόστρωση μια οδού.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι "πριν λίγο καιρό ξεκίνησε αλλαγή του δικτύου ύδρευσης, αλλά έγινε μόνο στα Άνω Κρύα Ιτεών καθώς και ασφαλτοστρώσεις". Την ίδια ώρα αναρωτιέται αν "η δημοτική Αρχή κάνει έργα μόνο σε περιοχές που είναι αρεστοί προς αυτήν".

Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρει στην επιστολή του:

«Σε λίγες μέρες έχουμε τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές. Και εδώ και κάποιες μέρες παρακολουθώ σε ορισμένα  social media να διαφημίζουν ορισμένοι το έργο που έχει κάνει εδώ και εννέα χρόνια η Δημοτική Αρχή στην πόλη της Πάτρας. Αναφέρουν η Δημοτική Αρχή έκανε εκείνο, έκανε το άλλο.

»Σαν κάτοικος και εγώ που ζω πάνω από 50 χρόνια στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή Κρύα Ιτεών, στα 9 χρόνια που είναι η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή το μόνο έργο που έχει κάνει είναι η ασφαλτόστρωση μιας οδού και συγκεκριμένα της οδού Μαρκιανού» επισημαίνει ο κ. Στέφ. Γκούτσος.

Υπάρχουν όμως και χειρότερα. Η κατάσταση αυτή στους δρόμους της Πάτρας, τείνει να γίνει η κανονικότητα. Πεζοδρόμια σμπαραλιασμένα από την εγκατάλειψη, δρόμοι στις συνοικίες που θυμίζουν χαρακώματα, έλλειψη καθαριότητα εμφανής, υδρευτικές επισκευές άρον-άρον που σε λίγο ακυρώνονται από την ελλιπή τεχνική τους. Δημοτικός φωτισμός αλλού άπλετος κι αλλού με το... φανάρι του Διογένη. Διανοίξεις δρόμων που μένουν μισές, ως μη γενόμενες...

Κι όπως προείπαμε υπάρχουν και χειρότερα:

Οι τρεις παράδρομοι της συνοικίας Εβραιομνημάτων, κάθετες  της οδού Πρεβεδούρου. έχουν να δουν άσφαλτο από την εποχή του αείμνηστου Άννινου, το 1985! Η Πρεβεδούρου είδε άσφαλτο ελέω ανασκαφής, πριν λίγα χρόνια, για την κατασκευή υπονόμου ως συνέχεια της μικρή περιμετρικής, που ειρήσθω εν παρόδω να αναφέρουμε πως έχει γίνει βραχνάς επικινδυνότητας για τους παρόδιους κατοίκους, διότι ο Δήμος Πατρέων δεν φρόντισε για την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης, για προφύλαξη κυρίως παιδιών και γερόντων.

Είναι κι αυτό αδιαφορία της δημοτικής Αρχής Πελετίδη, όπως και το βούλωμα τηςΤισσαμένους, για να περάσει η Περιμετρική, χωρίς πρόγνωση υπόγειας διέλευσης πεζών και οχημάτων, με αποτέλεσμα όλος ο κυκλοφοριακός φόρτος να πέφτει στα Ταμπάχανα.

Η υδρυλική διαρροή πριν ένα μήνα επισκευάστηκε, αλλά τώρα πάλι τα ίδια!

Η άσφαλτος σταδιακά, χρόνο με το χρόνο ξηλώνεται. Ποιος θα την αντικαταστήσει;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: