ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Βασίλης Αϊβαλής: Προωθούμε τον εθελοντισμό

 

Μαζί με τους συλλόγους Κοινωνικής Φροντίδας

Στο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, που διοργανώνεται για 3η χρονιά, στην Πάτρα, βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι».

Ο Βασίλης Αϊβαλής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με εθελοντές και μέλη συλλόγων και ομάδων, που προσφέρουν ανιδιοτελώς στο συνάνθρωπο. Άκουσε και κατέγραψε τα ζητήματα που τους απασχολούν, δηλώντας την έμπρακτη στήριξη στο σημαντικότατο έργο τους.

«Το Φεστιβάλ των φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, έχει γίνει θεσμός πλέον για την Πάτρα, γιατί έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες που διαβλέπουν τον αλτρουισμό που διακατέχει τα μέλη των πολυπληθών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην Πάτρα.

Εμείς ως αυριανή δημοτική αρχή θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθειά τους, καθώς η ενίσχυση του εθελοντισμού αποτελεί προμετωπίδα των επιδιώξεών μας», σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

 








 

Δεν υπάρχουν σχόλια: