ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Η δημαρχάρα του Βόλου, εκλεκτός της ΝΔ

Μπέος
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

«Θα ξαναφτιάξουμε πιο ανθεκτικές τις υποδομές» δήλωνε ο πρωθυπουργός από τον Βόλο, παρουσία του εκλεκτού του Αχιλλέα Μπέου, μετά τις καταστροφές από την κακοκαιρία «Daniel». Σε είκοσι μέρες αποδείχθηκε ότι όλα ήταν ψέματα» γράφει σήμερα στο άρθρο της ηεφημερίδα  

«Όχι μόνο δεν κατάφεραν να επουλώσουν τις πληγές, αλλά άφησαν και πάλι ανοχύρωτη την περιοχή, σαν να θέλει πολλή σοφία να ξέρεις ότι μετά το φθινόπωρο έρχεται ο χειμώνας, με τα έντονα ή μη φαινόμενα.

Η χθεσινή νεροποντή έπνιξε τις υποσχέσεις του δήμαρχου με τα βιντεάκια και τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, που διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Η «δημαρχάρα», κατά Μητσοτάκη, χρίστηκε, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο συντονιστής της αναγέννησης της πόλης που... κατέστρεψε. Ο παράγοντας που αποδείχθηκε ανίκανος, αλλά και επικίνδυνος, έχει και πάλι τις ευλογίες του Μαξίμου.

Οι δρόμοι έγιναν και πάλι ποτάμια, αφού δεν είχε καθαριστεί το δίκτυο αποχέτευσης μετά την προηγούμενη νεροποντή. Και πάλι περιουσίες καταστράφηκαν, ενώ το ρεύμα κόπηκε και το νερό παραμένει επικίνδυνο.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας (που εμφανίστηκε) αλλά και ο περιφερειάρχης έχουν ευθύνες -πέραν των υπολοίπων-, καθώς δεν υπολόγισαν ότι το κακό μπορεί να επαναληφθεί ανά πάσα στιγμή.

Όλοι αυτοί που παίζουν ανενδοίαστα με τις τύχες των ανθρώπων ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν και να βρουν την απάντηση στην κάλπη των εκλογών . Γιατί οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Δεν φταίει το κακό το ριζικό μας».

______________

Αλλά ποια είναι η... δημαρχάρα του Βόλου; Είναι αυτή που βγήκε στο τικ τοκ και στα άλλα διαδικτυακά μέσα για να ψέξει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, που τον κατέκρινε για την άμεριμνη στάση του, πριν λίγες μέρες, αντί να φροντίσει να οχυρωθεί ο Δήμος από τα καιρικά φαινόμενα. Να καθαρίσει τα φρεάτια και τους ξεροπόταμους που διασχίζουν τον Βόλο και έγιναν αιτία πλημμυρών.

Ακόμη είναι αυτός, που το ΚΚΕ τον στήριξε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του Β'  γύρου, όταν ήταν αντιμέτωπος με τον υποψήφιο που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Είναι αυτός, για τον οποίο οι δήθεν επαναστάτες του ΚΚΕ φώναζαν στον β΄ γύρο, «καλύτερα ο Μπέος, παρά ο ΣΥΡΙΖΑίος».

Είναι αυτός που καλούσε τους τραμπούκους του στην αίθουσα συνελεύσεων του δημαρχείου, για να απειλήσουν τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους.

Είναι αυτός που μισογύνικα επιτπιθονταν σε γυναίκα δημοσιογράφο, διότι έγραφε καυστικά σχόλια για την αφεντομουτσουνάρα του!

Είναι αυτός, που αντί να καθαρίσει τα ρέματα και τα ξεροπόταμα της πόλης του, αντί να φροντίσει για την στήριξη των πρανών του καμένου Πηλίου, που καταλήγουν στην κατοικημένη περιοχή, αδιαφόρησε για τις επιπτώσεις από την παράσυρση  υλικών του βουνού, που έφθασαν στην πόλη.

Τέλος είναι αυτός που αντί να σωπαίνει, δείχνει θρασύτητα και καλεί τον Κασσελάκη και τους όμοιούς του να πάρουν τα φτυάρια και να καθαρίσουν τις λάσπες, που με ευθύνη του δημιουργήθηκαν, αντί να επισκεφθεί τους κατοίκους του Βόλου  που βρίσκονται αγανακτισμένοι και αποκλεισμένοι στα σπίτια τους, έχοντας χάσει την περιουσία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: