ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης: Τρόμαξε ο Παύλος Μαρινάκης

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραγωγή της πολιτικής, και ρωτάει αν… αμφισβητώ τη Δημοκρατία» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας στα ειρωνικά σχόλια του Παύλου Μαρινάκη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο Σ. Κασσελάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter απαντά κυβερνητικό εκπρόσωπο σχολιάζοντας ότι «η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία, διορίζοντας το δ.σ. της ΑΔΑΕ μαζί με τον Κ. Βελόπουλο χωρίς συνεννόηση».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή το βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ότι «δεν ξεκινάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» και «εκφράσαμε μια ευχή να αποκτήσει επιτέλους η χώρα μας μια σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση δεν το βλέπουμε αυτό μέχρι τώρα».

Στη συνέχεια, Ο Π. Μαρινάκης συνεχίζοντας στο ίδιο ειρωνικό ύφος δήλωσε απευθυνόμενος στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «οι νόμοι, οφείλουμε να του πούμε, ψηφίζονται με βάση την αρχή της πλειοψηφίας η οποία είναι η βασικότερη αρχή της δημοκρατίας μας και ψηφίζονται από βουλευτές που είναι νόμιμα εκλεγμένοι από την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία που είναι οι βουλευτικές εκλογές».

Παύλος Μαρινάκης: «Παραδίδει» μαθήματα κοινοβουλευτικής δημοκρατίας!

Αμετανόητος εμφανίζεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφορικά με την θρασύτατη επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τη δήθεν αμφισβήτηση του Στ. Κασσελάκη στην κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Ο Π. Μαρινάκης ο οποίος εκπροσωπεί την κυβέρνηση της ΝΔ του Άδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και του Θάνου Πλεύρη έφτασε στο σημείο να παραδίδει μαθήματα κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

«Ο κ. Κασσελάκης αντί να προσπαθεί “να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα”, καλό για όλους θα ήταν να μάθει τους βασικούς κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και της λειτουργίας της Βουλής» υποστηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: