ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Σοφές κουβέντες για τα θύματα του ανέμελου Κούλη!


Κι όμως πέρυσι τέτοιες μέρες οι νεκροί μόλις που ξεπερνούσαν  τους 300 στο σύνολό τους από την έκρηξη της πανδημίας!

Είναι κάτι περιστατικά που αβίαστα προκαλούν κάπιες σοφές κουβέντες για τα θύματα του ανέμελου Κούλη, που αγόγγιστα μπαίνουν στις στατιστικές των λοιμωξιολόγων κατ' επιταγήν της πολιτικής ηγεσία! 
 
Για παράδειγμα ανήμερα της γιορτής του Πάσχα, ο ανέμελος πρωθυπουργός για να μην στενοχωρήσει τους εορτάζοντες Έλληνες  το έθιμο σουβλίσματος του οβελία και ενώ ο ίδιος ετοιμάζεται να βάλει στη σούβλα τους μαρτυρικούς πολίτες, έδωσε εντολή να μην ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ νεκρούς και διασωληνωμένους. Κι αυτό ενώ ήδη από το Μ. Σάββατο είχαν ανακοινωθεί 72 νεκροί της πανδημίας και 811 διασωληνωμένοι.
 
Έτσι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε  ότι δεν θα εκδοθούν αποτελέσματα της  ''έκθεσης επιδημιολογικής επιτήρησης''! Κι έτσι μάθαμε πως  οι άνω των δέκα μισό χιλιάδων νεκροί των οικογενειών συνιστούν ''Έκθεση Επιδημιολογικής Επιτήρησης''. Τόσο απλά!
 
Κι επειδή η πανδημία είναι εδώ, ενημερωθήκαμε πως χθες είχαμε 2.146 νέα κρούσματα, 797 δισωληνωμένους και 134 θανάτους το τελευταίο 48ωρο!
 
Κι όμως πέρυσι τέτοιες μέρες οι νεκροί μόλις που ξεπερνούσαν  τους 300 στο σύνολό τους από την έκρηξη της πανδημίας!
 
Αναρωτιέμαι άραγε το πάταγος θα συνέβαινε, τι σάλαγος θα ξεσηκώνονταν από τα ανυπόληπτα ΜΜΕ, που σήμερα στηρίζουν και καλύπτουν τα εγκλήματα της κυβέρνησης της ΝΔ, εάν στην θέση της ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ;
 
Εάν, όπως μου έλεγε δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, της πλειοψηφίας Πελετίδη  (σημ.: γδαρτό θα τον κάνουν εάν αναφέρω το όνομά του!) ήταν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα περιόριζε τον αριθμό των εκκλησιαζομένων πιστών;

Που μου επισήμανε πάντως ότι επί ΣΥΡΙΖΑ η Εκκλησία δεν πειράχτηκε ούτε χρησιμοποιήθηκε, όπως κάνει σήμερα η ΝΔ!
 
Αναρωτηθήκατε ποτέ το ενδεχόμενο αυτό; Να γινόσαντε δηλαδή επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ...  

Πάντως υπάρχουν πολίτες από το χώρο της Αριστεράς που επισημαίνουν αυτά που θέτουμε ως ερώτημα:
 
Διαβάστε σοφές κουβέντες για τα θύματα του ανέμελου Κούλη στα παρακάτω παραδείγματα: 
 

4 ώρ. 
Ioanna Athanasopoulou
Αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ τα δύο χρόνια της πανδημίας, ΟΛΑ τα κανάλια απ το ΠΡΩΙ μέχρι το ΒΡΑΔΥ θα είχαν ρεπόρτερς έξω από τα νοσοκομεία κι έξω από τα νεκροταφεία να μας φοράνε πλερέζα ασταμάτητα μέχρι να καταφέρουν να τον ρίξουν... 10.587 οι νεκροί μέχρι χτες. 2.191.460 (20,4%) εμβολιασμοί στην πρώτη δόση και 945.331 (8,8%) στην δεύτερη.
Με ΣΥΡΙΖΑ έπεφτε ένα σοβάς σε νοσοκομείο και έτρεχαν 10 τηλεοπτικά συνεργεία να κάνουν ρεπορτάζ.
Σήμερα πεθαίνει εκτός ΜΕΘ κόσμος και δημοσιογράφος δεν πλησιάζει στα 3 χλμ σε νοσοκομείο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: