ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Ο Δήμαρχος φοβάται τα λιοντάρια και δεν πλησιάζει!

 

 Εάν δε, οι διαμαρτυρίες φθάσουν στα ΜΜΕ, τότε η ''αόρατος μαύρη χειρ'' σπέρνει στις σελίδες τους και στα σάιτ τους το γνωστό φάρμακο Eksafanizol και ω του θαύματος, τα πάντα βαίνουν καλώς!

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα κοινωνικά δίκτυα για αναδείξουν προβλήματα της πόλης που άπτονται της εικόνας της! Ειδάλλως θα είχαμε παντελή άγνοια. 

Μαζί τους και κάποιοι ευαίσθητοι στα περιβαλλοντικά ζητήματα, παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι οποίοι όμως αν και κατ' επανάληψη φέρνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων τα θέματα που απασχολούν την πόλη και τον δήμο ευρύτερα, η πλειοψηφία των συμβούλων του Πελετίδη, μπροστά στον κίνδυνο να πληγεί το... ίματς του κομμουνιστή δημάρχου, του αγωνιστή δημάρχου, του ''Μωυσή'' νεότερου, κλείνουν το στόμα τους, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα τους ''καταχεριάσουν'' τα ΚΝΑΤ που εργάζονται κατά τις συνεδριάσεις του οργάνου, στημένα πίσω από τις πλάτες δημοτικών συμβούλων. 

Εάν δε, οι διαμαρτυρίες φθάσουν στα ΜΜΕ, τότε η ''αόρατος μαύρη χειρ'' σπέρνει στις σελίδες τους και στα σάιτ τους το γνωστό φάρμακο Eksafanizol και ω του θαύματος, τα πάντα βαίνουν καλώς. Είναι η μαγική συνταγή Μητσοτάκη - Χαρδαλιά - Πέτσα σε νέα έκδοση! Ιδιαίτερα η δοσολογία του φαρμάκου από τον μητσοτο-γιατρό Πέτσα, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για τα υποκείμενα Πετσο-κάναλα!  

Μάλιστα συζητώντας το πρωί με παράγοντα της δημοτικής Αρχής απορούσε μαζί μου πως και η πόλη της Πάτρας είναι σε τέτοια εγκατάλειψη, ενώ άλλες πόλεις και με μη κομμουνιστή δήμαρχο έχουν γίνει στολίδια! 

Προφανώς δεν θα συμφωνούσε ότι ο Δήμαρχος Πατρέων έλαβε τόσα δώρα από την κυβέρνηση Τσίπρα, σε βαθμό μάλιστα να του δοθεί το προσωνύμιο  ''βαφτιστίρι του Αλέξη'' γι αυτό και άφησα την απάντηση να την δώσει μόνος του, αλλά δεν μπορούσα να μην του υπενθυμίσω ότι πχ για την κατάντια δημοτικών χώρων τη ευθύνη την έχει ο κάθε δήμαρχος.

Και να το παράδειγμα της πλατείας Γεωργίου με τα λιοντάρια, όπου το συντριβάνι που τα περιβάλλει είναι γεμάτο από ακαθαρισίες περιστεριών, αλλά ο Δήμαρχος δεν κυκλοφορεί στην περιοχή αυτή, καθότι φοβάται μην τον... φάνε οι λέοντες!  

Ιδού και η σχετική ανάρτηση στο σάιτ με τίτλο:

Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται...


Δεν υπάρχουν σχόλια: