ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Π. Πολάκης: Πάρτε πίσω την απόφαση για την αλιεία!

 


«Στερείτε τη χαρά και το φρέσκο ψάρι από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο, καταστρέφετε μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

«Στερείτε τη χαρά και το φρέσκο ψάρι από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο, καταστρέφετε μικρομεσαίες επιχειρήσεις , μειώνετε την εσωτερική τουριστική κίνηση σε πολλά νησιά όλο το χρόνο , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ».

Με τα παραπάνω καυτηριάζει ο Παύλος Πολάκης την απαγόρευση από τον Οκτώβριο της ερασιτεχνικής αλιείας, υπέρ των συμφερόντων των μεγάλων εταιρειών που καταληστεύουν επιφάνεια και βυθό της θάλασσας, ιδιαίτερα τον Μάιο που τους επιτρέπεται το σύρσιμο τρατών!

Και γι αυτό δηλώνει πως δεν πρόκειται να υπακούσει στην απαγόρευση, ακόμη και όταν θα βγει Προεδρικό Διάταγμα και μάλιστα θα καλέσει δημοσίως και τους ερασιτέχνες ψαράδες να μην υπακούσουν!

Να τι έγραψε ο γιατρός τ. αναπλ. Υπουργός Υγείας και μεγάλος λάτρης του ψαροντούφεκου, Πάυλος Πολάκης:

 

Παυλος Πολακης

«ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ!!!!

Τώρα θα φανεί γιατί επιβλήθηκε για επιστημονικούς και καλά ορους από την επιτροπή των εντεταλμένων λοιμωξιολογων η απαγόρευση από τον Οκτώβριο

Για να συνηθίζουμε!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ :

Και να το υπογράψει αυτό το κατάπτυστο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ που βγάλατε σε «διαβούλευση» η προεδρος Σακελλαρόπουλου , ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!

Στερείτε τη χαρά και το φρέσκο ψάρι από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο, καταστρέφετε μικρομεσαίες επιχειρήσεις , μειώνετε την εσωτερική τουριστική κίνηση σε πολλά νησιά όλο το χρόνο , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (όχι τους μικρούς παράκτιους ) που τους αφήνετε να σέρνουν τράτες το Μάιο ,χωρίς να βάζετε χέρι στα ξένα αλιευτικά που κουρσεύουν επιφάνεια και βυθό στα διεθνή , χωρίς να κυνηγάτε τους παράνομους (επαγγελματίες και ψεύτοερασιτέχνες ) που έχουν αφανίσει πολλές περιοχές !!!

ΛΙΒΑΝΕ ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ,ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: