ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Σε βαριά φυλάκιση και σκληρή εξορία ο Φουρθιώτης!

Ωστόσο, τζίφος η υπόθεση, αφού η πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών ήταν απορριπτική!

Βαριά φυλακή και σκληρή εξορία επιφύλασσε το Μητσοτακέικο, στον εκλεκτό της κυβέρνηση Μητσοτάκη τον γνωστό ντήλερ Μένιο Φουρθιώτη, που εάν θυμάστε είχε κατακλέψει το Ταμείο ασφαλισμένων που περιμένει ο συνταξιούχος να πάρει την σύνταξή του και ευτυχώς που οι ταγοί της κυβέρνησης φρόντισαν να μην το αδειάσει τελείως, με τον νόμιμο τρόπο, αλλά όχι ηθικό, που του παρείχε ο Υπ. Εργασίας της ΝΔ! Άλλοι επιλέγουν την ένοπλη ληστεία, αλλά αυτό δεν είναι θέμα του παρόντος!

Το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής λοιπόν άναψε το πράσινο φως στο αίτημα Φουρθιώτη να μπορεί να έχει πρόσβαση σε ειδική διατροφή λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, όπως κάνουν και στους απεργούς πείνας δηλαδή! 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κάθε εβδομάδα ένα συγγενικό του πρόσωπο που θα ορίσει ο ίδιος θα του φέρνει συγκεκριμένα τρόφιμα, τα οποία θα μπορεί να συντηρεί σε ψυγείο στον θάλαμό του και να τα ζεσταίνει στον κοινόχρηστο φούρνο. 

Παράλληλα, θα έχει πρόσβαση σε συνδρομητική τηλεόραση (αυτό κι αν δεν είναι βαριά καταδίκη!) σε δύο πλατφόρμες για δορυφορικά κανάλια, αφού ο τηλεπαρουσιαστής είχε καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ προσκόμισε και τα σχετικά έγγραφα. Ωστόσο, τζίφος η υπόθεση, αφού η πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών ήταν απορριπτική! 

Κρίμα για τον βαρυποινίτη που, με την μεταχείριση που του επιφυλάσσουν, ίσως και να τον στείλουν στη Γιούρα, ως πολιτικό εξόριστο!

Και εκεί να δεις αμανέδες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: