ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

«...διότι, απόψε έχει φεγγάρι και είναι ωραία...»

 

 
 
Εδώ το αύριο απέχει 150 χρόνια, διάστημα ελάχιστο για τα χρονόμετρα του Σύμπαντος, αλλά διπλάσιο από τον μέσο όρο ζωής του ανθρώπου!
 
Μην μου πείτε ότι απόψε θα είστε απασχολημένοι  και ως εκ τούτου δεν θα έχετε χρόνο για να δείτε ένα σπάνιο αστρικό φαινόμενο. Όχι πως δεν υπάρχουν διάφορα άλλα αστρικά φαινόμενα που τριγυρίζουν στο σύμπαν. 
 
Και τέλος πάντων εάν δεν δούμε σήμερα τις ακτίνες του ηλίου να προβάλλουν μέσα από την θάλασσα, δεν χάθηκε δα και ο κόσμος. Θα τις δούμε αύριο. Εδώ το αύριο απέχει 150 χρόνια, διάστημα ελάχιστο για τα χρονόμετρα του Σύμπαντος, αλλά διπλάσιο από τον μέσο όρο ζωής του ανθρώπου!
 
Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Μαΐου. Απόψε, θα γίνουμε μάρτυρες  της μεγαλύτερης προσέγγισης της Σελήνης στη Γη και ταυτόχρονα την έκλειψή της. Φαινόμενο που γίνεται ορατό από την Γη, κάθε εκατόν πενήντα χρόνια, και την αντιλαμβανόμαστε με την ευμεγέθη παρουσία του Φεγγαριού, μας υπενθυμίζει ο Σπ. Βέρριος, από το σάιτ «Πάτρα η πόλη της καρδιάς μας», του οποίου η ανάρτηση σημείωσε 1,1 χιλ. κλικ.

«...διότι, απόψε έχει φεγγάρι και είναι ωραία...», πάνω τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, που εικονίζεται στη φωτογραφία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: