ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Εκδικητική πολιτική δίωξη κατά Τ. Γεωργακόπουλου

 


«Κατά τα έτη 2015 έως 2019, ασκούσα διοικητικό έργο, και μόνον ο Υπουργός είχε αρμοδιότητα να με ελέγξει.  Γι αυτό και ρωτώ τον ΙΣΑ με ποια αρμοδιότητα αναλαμβάνει  να  με ελέγξει για το διοικητικό έργο που ασκούσα;» ρωτά ο ιατρός δ/ντης ΜΕΘ/ΕΣΥ

Με προσφυγή στον Υπουργό και σε περίπτωση αδράνειάς του, στη Δικαιοσύνη, θα υπερασπισθεί την άσκηση διοικητικού έργου, ως αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, για την οποία με κομματικό σκεπτικό ενεργεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας, αντιδρά ο εγκαλούμενος από τον πρόεδρος του ΙΣΑ πατρινός γιατρός Τάκης Γεωργακόπουλος, διευθυντή ΕΣΥ/ΜΕΘ στο νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας.

Η πολιτική δίωξη του Πατρινού γιατρού έχει προκαλέσει αλγεινά αισθήματα στον ιατρικό χώρο, καθώς το έργο και η προσφορά του Τάκη Γεωργακόπουλου είναι γνωστά τοις πάσι.

Η περιφρούρηση των συμφερόντων του κοινωνικού οργανισμού των ασφαλισμένων είχε γίνει εμπόδιο στα κάθε είδους αρπακτικά της ΝΔ στον χώρο της Υγείας και αποτέλεσε αγκάθι στις επιδιώξεις τους.

Είναι γνωστές άλλωστε οι περιπτώσεις όπως πρώην υπουργού της ΝΔ με την σύζυγό του που είχαν κατηγορηθεί και παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη. Και άλλοι που χρέωναν 100πλάσιες τιμές που καλούνταν ο Οργανισμός να αποπληρώσει!  

Από την πλευρά της ΝΔ, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης παραπέμπει στο πειθαρχικό τον τ. αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ χωρίς να έχει αρμοδιότητα, καθότι ασκούσε διοικητικό έργο, για το οποίο υποχρέωση να απολογηθεί είχε μόνον στον αρμόδιο υπουργό. Τούτο σημαίνει πως τόσο ο Γ. Πατούλης, όσο και το υπόλοιπο ΔΣ βρίσκονται σε παρανομία και υπόλογοι στη Δικαιοσύνη.

Πολύ περισσότερο, που και στο παρελθόν δύο φορές είχαν αποπειραθεί να παραπέμψουν στο Πειθαρχικό του  ΙΣΑ τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ και έλαβαν επιστολή - υπόμνηση του εγκαλούμενου, ότι αναρμοδίως αναλαμβάνουν πράξεις που τους καθιστούν παράνομους.

«Κατά τα έτη 2015 έως 2019, ασκούσα διοικητικό έργο, και μόνον ο Υπουργός είχε αρμοδιότητα να με ελέγξει.  Γι αυτό και ρωτώ τον ΙΣΑ με ποια αρμοδιότητα αναλαμβάνει  να  με ελέγξει για το διοικητικό έργο που ασκούσα; Μόνον για ιατρικό έργο μπορεί να με ελέγξει ο ΙΣΑ και αυτό δεν υπάρχει στην περίοδο για την οποία με εγκαλεί. Σε κάθε περίπτωση θα προσφύγω στον Υπουργό ζητώντας να ακυρώσει την παραπομπή και ας αναλάβει τις ευθύνες του. Τουναντίον θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη».

Σημείωσε δε, ότι «δύο φορές με πίεσαν για να μην κάνω έλεγχο» στις ιατρικές πράξεις, που παρήγαγαν δυσμενή οικονομικά αποτελέσματα για τον Οργανισμό! 

Με αυτά απαντά ο Τάκης Γεωργακόπουλος, μέσω του Istologiou G. Mosxou, στους πολιτικούς εγκεφάλους της ΝΔ, που μεθοδεύουν την πολιτική δίωξη κατά του αντιπροέδρου ΕΟΠΥΥ, παρεμβαίνοντας στο διοικητικό έργο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή η εκδικητική πολιτική δίωξη είχε ξεκινήσει από τον Απρίλιο του 2018, επί προεδρίας Πατούλη στον ΙΣΑ, κατά του Τάκη Γεωργακόπουλου, ενόσω  ασκούσε διοικητικό έργο και μετά την απάντηση που έλαβαν και πάλι, η δίωξη ''πάγωσε'' για να επανέλθει τρία χρόνια μετά. Κιαμ με τρόπο εκδικητικό. Αυτά ενώ δεν παραλείπεται κια το ενδεχόμενο ο κ. Πατούλης να αντιδρά έτσι για να δημιουργήσει καπνό παραπετάσματος στο αυτοδιοικητικό του έργο που βάλλεται πανταχόθεν ως μη ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της υπευθυνότητάς του. Πολλάκις δε καταφεύγει και σε οικειοποίηση περιφερειακών έργων που δεν του ανήκουν, ενώ το ίματς του ως Περιφερειάρχη τρώθηκε πάλι με την πρόσφατη καταστρεπτική πυρκαγιά σε Κορινθία  και Αττική.     

Πάντως, χαρακτηριστική των τριγμών που προκαλούνται στο ιατρικό Σώμα, είναι η ανάρτηση του γιατρού και τέως αναπληρωτή Υπουργού Υγείας  Παύλου Πολάκη, που καλεί τον πρόεδρο του ΙΣΑ, με την παρότρυνση:

«Πάρε πίσω αμέσως αυτήν την κλήση για πειθαρχικό! Αν νομίζεις πως είσαι ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ που κάνει ό,τι γουστάρει να ξέρεις πως είσαι μια μαριονέτα συμφερόντων και στον ΙΣΑ και στην Περιφέρεια»!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παύλος Πολάκης έγραψε τα παρακάτω:

Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis 

«ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΟΥΛΗ ,από που και ως που βρίσκεις το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να καλείς στο Πειθαρχικό του ΙΣΑ ,το γιατρό διευθυντή ΕΣΥ/ΜΕΘ και πρώην αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ ,τον ΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ για διοικητικές πράξεις ελέγχου ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ που έκανε κατά τη διάρκεια της θητειας του ;;;;

Ο ΙΣΑ ελέγχει γιατρους για ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ συνήθως μετά από καταγγελίες (όταν το κάνει....)

Εδώ καλείς αυτεπαγγέλτως να ελέγξεις τον πρώην αντιπρόεδρο του Εοπυυ για διοικητικούς ελέγχους που ειχε την ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνει για να διασφαλίσει τον Οργανισμό από κατασπατάληση χρημάτων!!!

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ;;

ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ;;

Παρε πίσω αμεσως αυτήν την κλήση για πειθαρχικό ! Αν νομίζεις πως είσαι ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ που κάνει ο,τι γουστάρει να ξερεις πως είσαι μια μαριονέτα συμφερόντων και στον ΙΣΑ και στην Περιφερεια (που πας και καμαρώνεις για τα έργα της Δούρου όσα δεν σταμάτησες ήδη όπως την παραλία στο Μοσχατο!!)

ΜΑΖΕΨΟΥ !!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: