ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Μετά τον Μιθριδάτη πήρε σκυτάλη το πολύ βαρύ metal

 

«Το πολύ βαρύ metal παίρνει τη σκυτάλη από τον Μιθριδάτη και δίνει τη δική του εκδοχή στο δράμα Μητσοτάκη. Και Α και ΟΥ...

Περιμένουμε οσωνούπω και τα άλλα είδη μουσικής» γράφει σήμερα, στην προσωπική του σελίδα στο fb, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, εκλογολόγος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακούστε το τραγούδι «ND FUCKU» και κυρίως διαβάστε τους υπότιτλους. Και μην ξεχνάτε την δυσφορία των πουριτανών του Μαξίμου, που ακούγοντας τον Μιθριδάτη έσκισαν τα ιμάτιά τους! Αυτοί που είναι τέρατα ηθικής ακεραιότητας με κορονίδα τον Νίκο Γεωργιάδη, τον πρέσβη στη Μολδαβία, που κατηγορήθηκε για παιδεραστία, αλλά τη γλύτωσε με απέλαση λόγω ιδιότητας! Κι ακόμη μην ξεχνάτε ότι κορυφαίοι της ΝΔ πήγαν μάρτυρες υπεράσπισής του στο ελληνικό Δικαστήριο!

Τους κάνει στίχο η Τέχνη κι άμα βλέπεται τους ανθρώπους της Τέχνης να σηκώνουν κεφάλι, περιμένετε του ''Κόσμου τα ύστερα''  από τις διαμαρτυρίες του Μαξίμου, που θα ακούει στα Θέατρα τους πουριτανούς της ΝΔ να γίνονται  τεντόπανα για... υπαίθριες παραστάσεις!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: