ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Αλέξης Τσίπρας στην ΚΟ: Στη χώρα επείγει να επιστρέψει η δικαιοσύνη

 


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβάλλει καθεστώς ασυδοσίας του πλούτου και εξουθένωσης του κόσμου της εργασίας και δημιουργίας, κάνει την πανδημία άλλοθι για περιστολή της Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση βάζει στο σημάδι τη νέα γενιά αυτού του τόπου» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «δίψα για να επιστρέψει η Δικαιοσύνη στη χώρα, για μια δίκαιη κοινωνία στην οποία ο καθένας μπορεί να έχει όνειρα, φιλοδοξίες και στόχους». Όπως είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συγκρούεται ο κόσμος της εργασίας και δημιουργίας και ο κόσμος της πελατειακής και παρασιτικής ολιγαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: