ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Τότε που επίχαιρε η ΝΔ για την καταστροφή στο Μάτι

Το στιγμιότυπο είναι από το 2018, όπου η φωτιά στο Μάτι έκαψε αποτέλεσε τομή για την αντιμετώπιση των αντιπεριβαλλοντικών πολιτικών, που όμως έμειναν στα χαρτιά από την κυβέρνηση της ΝΔ! Αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα μια συνηθισμένη πυρκαγιά εξελίχθηκε σε όλεθρο για κατοίκους και περιβάλλον! Επιτελικό κράτος ων.

 

Με την ανάληψη της κυβέρνησης, αντί να κατηγορηθεί για την στάση του, ο υπεύθυνος του πύρινου ολέθρου, επιβραβεύτηκε ως ιδιαίτερος του Γραφείου του Μητσοτάκη!

Κοιτάξτε χαμόγελο. Δείτε χαιρέκακη στάση πάνω στα αποκαΐδια! Που να είναι τώρα εκείνες οι καλές ημέρες, που έβγαινε στα κανάλια για να κηρύξει επανάσταση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Την πυρκαγιά στην οποία ο αρχηγός Τζουβάλας, αντί να διευκολύνει τον κόσμο ανοίγοντας διέξοδο, έστελνε όλο και περισσότερους στο μέσον της φονικής εστίας. Αλλά με την ανάληψη της κυβέρνησης από την ΝΔ, αντί να κατηγορηθεί για την στάση του, επιβραβεύτηκε ως ιδιαίτερος του Γραφείου του Μητσοτάκη!

Με αφορμή τα παραπάνω, μου ήρθε στο νου  η ρήση ενός πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ του κόμματος της ΝΔ στην Αχαΐα επί κυβέρνησης δεξιάς: Καλύτερα είναι να βρίσκεσαι στην αντιπολίτευση γιατί έτσι είσαι άνετος να κάνεις αντιπολίτευση!

Νοσταλγούσε τον ΣΥΡΙΖΑ που τότε όλες οι δημοσκοπήσεις τον έφερναν να ερωτοτροπεί με την κυβέρνηση της χώρας. Σήμερα, εάν κρίνει κανείς από την σοβαρή στάση που ακολουθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απέναντι σε σοβαρές περιπέτειες των πολιτών της χώρας, όπως π.χ. η φωτιά που κατακαίει την Κορινθία, μάλλον δεν δικαιώνεται η νοσταλγία του τότε προέδρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: