ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Συνδικαλιστής της ΝΔ ήταν ο ενθουσιασμένος πολίτης

 Συνδικαλιστής της ΝΔ ο ενθουσιασμένος πολίτης που αποθέωνε την κυβέρνηση για την οργάνωση των εμβολιασμών! (βίντεο)


Αυτός που αποθέωνε στον ΣΚΑΪ την κυβέρνηση στις 27-5-2021, για την οργάνωση των εμβολιασμών!

«Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Άψογα όλα, μπράβο. Συγχαρητήρια» έλεγε στην κάμερα ο πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής

Η κάμερα του ΣΚΑΪ βρέθηκε έξω από το εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στα πλαίσια ρεπορτάζ. Εκεί ξεχώρισε ένας πολίτης ο οποίος με εμφανή ενθουσιασμό, έπλεξε το εγκώμιο της κυβέρνησης.

«Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Άψογα όλα, μπράβο. Συγχαρητήρια» σημείωσε, αναφερόμενος στους εμβολιασμούς. Μάλιστα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου ζήτησε να γίνει σποτ ο συγκεκριμένος πολίτης.

Διαβάστε περισσότερα στο avgi.gr/koinonia/38792

 

Ωστόσο, όπως παρατήρησε το documentonews, ο πολίτης αποδείχτηκε πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής και επικεφαλής του «γαλάζιου» συνδυασμού, Ενιαία Κίνηση Υπαλλήλων, Γιάννης Σιαμπάνης. Μάλιστα όταν η ιστοσελίδα ζήτησε μία δήλωση από τον συνδικαλιστή της ΝΔ, εκείνος απάντησε: «Κάνετε λάθος!», κλείνοντας απότομα το τηλέφωνο.

 
 Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: