ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Ο κόσμος καίγεται, αλλά αυτοί σκυλοτρώγονται!

 



Που να είναι εκείνες οι καλές ημέρες, που έβγαινε στα κανάλια το τσούρμο της ΝΔ για να κηρύξει επανάσταση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Την πυρκαγιά που ο αρχηγός Τζουβάλας, αν και ευθύνονταν, επιβραβεύτηκε!

Την ώρα που η πυρκαγιά στο Σχίνο Κορινθίας μαίνεται για δεύτερη μέρα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης άνοιξε  κόντρα με την Πυροσβεστική για το ποιος έχει την ευθύνη και φυσικά με σκοπό να αποφύγει ευθύνες. Τουτέστιν ο κόσμος καίγεται και αυτοί... το χαβά τους!

Που να είναι τώρα εκείνες οι καλές ημέρες, που έβγαινε στα κανάλια αυτός και το τσούρμο της ΝΔ για να κηρύξει επανάσταση κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Την πυρκαγιά που ο αρχηγός Τζουβάλας, αντί να διευκολύνει τον κόσμο ανοίγοντας διέξοδο, έστελνε όλο και περισσότερους στο μέσον της φονικής εστίας. Αλλά με την ανάληψη της κυβέρνησης από τον Μητσοτάκη, αντί να κατηγορηθεί για την στάση του, επιβραβεύτηκε ως ιδιαίτερος του Γραφείου του! Τώρα η ανικανότητα πολιτικού προσωπικού και υπηρεσιών κατάφερε μια συνηθισμένη φωτιά να εξελιχθεί σε τραγωδία κατακαίγοντας πολλά στρέμματα και να αποψιλώσει τα Γεράνεια Όρη!

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Παρασκευής ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Στέφανος Κολοκούρης ανέφερε ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις δυσκολεύτηκαν καθώς δεν υπήρχαν αντιπυρικές ζώνες. Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της Περιφέρειας Αττικής, με τον Γιώργο Πατούλη να εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος.

«Η ευθύνη για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών ανήκει στο Δασαρχείο και την εποπτεύουσα αρχή που είναι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Θα έπρεπε να το γνωρίζει ως εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής» δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής ο οποίος επισκέφτηκε το Αλεποχώρι.

Μάλιστα,  ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Κόκκαλης, δήλωσε ότι «η ευθύνη για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, όπως ορίζεται και από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, ανήκει στο Δασαρχείο, που εποπτεύεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, όταν σε σημερινή παρέμβασή του σε ραδιοφωνική εκπομπή,  ανέφερε ότι ως μια αιτία για την μη γρήγορη κατάσβεση της φωτιάς που μαίνεται εδώ και δύο ημέρες και την αδυναμία οριοθέτησης του τεράστιου μετώπου της, είναι και η έλλειψη αντιπυρικών ζωνών, για τη δημιουργία των οποίων αρμόδια θεωρούσε την Περιφέρεια».

«Θεωρούμε αυτονόητο ότι ο Aρχηγός της Πυροσβεστικής, θα πράξει ό,τι απαιτείται για την αποκατάσταση της αλήθειας» συμπλήρωσε ο Βασίλης Κόκκαλης στη μακροσκελέστατη δήλωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: