ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Ώρα Πατρών: Πελετίδης με επιχειρήματα Θεοδωρικάκου

 



Οι εργατοπατέρες του Δήμου Πατρέων έσπρωξαν στον γκρεμό της ανεργίας τους εργαζόμενους!

Βρε τι διπρόσωπη είναι αυτή η δημοτική αρχή των Πατρινών, που ξεκίνησε ως υποψήφια το 2014 σηκώνοντας λάβαρα επανάστασης, τέτοια που εάν ζούσε ο μακαρίτης Ιωσήφ της τ. ΕΣΣΔ, ίσως και να πάθαινε βέρτιγκο από την τόση επανάσταση των κομματικών που την στήριζαν. Διακομιδή φερέτρου εντός του Δημοτικού Συμβουλίου με την ένδειξη η Ξερόλακκα να κλείσει άμεσα, ήρθε στα  πράματα κι ακπομη μετά από πέντε χρόνια διοίκησης του Δήμου η Ξερόλακκα ζει και βασιλεύει! Και η υποκρισία δεν έχει όριο!

Έσκιζε τα πουκάμισα της υπέρ των φτωχών εργατών και μάλιστα προεκλογικά τους έστελνε κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, να κατασκηνώσουν οι ταλαίπωροι, προκειμένου να τους κρατήσει ο δήμος στη δουλειά τους. Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο εργοδότης τους! Έγιναν οι εκλογές έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εργαζόμενοι κατέφυγαν στα δικαστήρια, αλλά το ιερατείο της Μαιζώνος αγρόν ηγόρασε!

Δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι,χωρίς την στήριξη της δημοτικής αρχής και αυτό αποτέλεσε βάρος για τον δήμο, σε σημείο που ο εκπρόσωπος του Δήμου σε συνέντευξή του στον Νεολόγο Πατρών οίκτιρε την απόφαση.

Ήρθε οι σειρά των 33 εργαζομένων, που αυτοί δεν ζητούν μονιμότητα, αλλά να μείνουν λίγους μήνες ακ΄πομη στη δουλειπα τους για να ενταχθούν στο ταμείο ανεργίας σας βγουν από αυτή. Ούτε και σε αυτό δεν βοήθησαν οι εργατοαπατεώνες πολιτικάντηδες της δημοτικής αρχής του ΚΚΕ. Και μετά ζητούν να τους ψηφίσει ο κόσμος για να τους λύσουν τα  προβλήματα! Ακούτε; Να τους λύσουν τα προβλήματα αυτοί που τους τα δημιούργησαν!  

Γιαυτό και η παράταξη του Γιώργου Ρώρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων τους περνά γενεές δεκατέσσερις με την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

«Ούτε τα προσχήματα κράτησε, ούτε το φύλλο συκής, η Λαϊκή Συσπείρωση για το θέμα των εργαζόμενων της κοινωφελούς εργασίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων.

Η παράταξή μας Ώρα Πατρών είχε έγκαιρα ζητήσει με έγγραφό της από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συζητηθεί το θέμα γιατί οι εργαζόμενοι έχουν σε μερικές ημέρες την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, χωρίς να το θέσει ως εκ του νόμου όφειλε. Αίτημα των εργαζομένων είναι να παραμείνουν μερικούς μήνες για εργασία προκειμένου να εξασφαλίσουν το επίδομα ανεργίας, το οποίοι τους στερεί η δημοτική Αρχή.

Το θέσαμε προ ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος με επιχειρήματα της κυβέρνησης απάντησε, αφού απορρίφθηκε το θέμα από την Οικονομική Επιτροπή τι νόημα έχει να επανέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Ενημερώνουμε ότι στην Οικονομική Επιτροπή το καταψήφισε η παράταξη του κ. Πελετίδη που έχει την πλειοψηφία, μετά την τροποποίηση που έκανε τον Ιούλιο του 2019 η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Αποδέχεται δηλαδή ο Δήμαρχος τις υπερεξουσίες και το πραξικόπημα κατάργησης της απλής αναλογικής από τον νόμο του Θεοδωρικάκου.

Πριν τις δημοτικές εκλογές ο κ. Πελετίδης ξιφούλκησε έξω από τα δικαστήρια κλείνοντας τις δημοτικές υπηρεσίες υπέρ των εργαζομένων, τους ξέχασε μετά για να τους δώσει μάλλον ραντεβού το 2023.

Σανίδα σωτηρίας στον κ. Πελετίδη για να μην περάσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν το λευκό που ψήφισε η παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.

Παραδίδουμε τη διπρόσωπη δημοτική αρχή στην κρίση του πατραϊκού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: