ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Από το "ντάλα μεσημέρι" έπαθαν ηλίαση στο ΚΚΕ;

20-4-2019. Στο Γήπεδο Απόλλων Πάτρας. Εφη Αχτσιόγλου, Αλ. Τσίπρας, Γιώργος Ρώρος, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία προσφέρει τριαντάφυλλο τύπου μοσχιάς στον Πρωθυπουργό.


Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της παράταξης του Γιώργου Ρώρου, που απαντά στην ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
«Πώς να αντιμετωπίσουμε στα σοβαρά τον ισχυρισμό ότι με τους αγώνες της "Λαϊκής Συσπείρωσης" υπογειοποιείται το τρένο όταν η θέση της ήταν το τρένο να έρθει στην Πάτρα περιμετρικά, μέσω... Ομπλού;».

«Πώς να διεκδικήσει ο κ. Πελετίδης την αξιοποίηση του πρώην σκουπιδότοπου στο Ρηγανόκαμπο όταν αρνείται να μετεγκαταστήσει 23 οικογένειες ρομά που διαμένουν στην περιοχή με χρήματα που του δίνει το Υπουργείο, κάτι που ήδη έγινε σε είκοσι πόλεις της Ελλάδας;».
Αυτά και άλλα ερωτήματα θέτει η παράταξη «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» του υποψηφίου δημάρχου Πατρέων Γιώργου Ρώρου, στην «Λαϊκή Συσπείρωση» του δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη, που ενοχλημένη από την επιτυχία της συγκέντρωσης του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τόνιζε πως ο κ. Τσίπρας ήρθε σε... λάθος πόλη.
Και τούτα λόγω της εμμέσως υπόδειξης Τσίπρα στους Αριστερούς να υπερψηφίσουν τον Γιώργο Ρώρο, διότι ψήφος στον κ. Ρώρο, σημαίνει ψήφος στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίζει το φιλοπρόοδο έργο της και για να κλείσουν την κερκόπορτα  στην ακροδεξιά που την αγκαλιάζει καθημερινά ο κ. Μητσοτάκης!
Και φυσικά κανείς δεν ξεχνά πως ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του 2014, πρότεινε τότε ψήφο την δεύτερη Κυριακή στον Κ. Πελετίδη, για να μην περάσει ο Δήμος στην Δεξιά.
Βεβαίως στην διάρκεια της θητείας του, ο Κ. Πελετίδης δεν αξιοποίησε την ψήφο των Αριστερών, αλλά αντιθέτως την χρησιμοποίησε ως όπλο κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και τότε που κινδύνευε με κατάρρευση, καθώς προσπαθούσε να περάσει μέτρα φιλολαϊκά, μέσα από τις χαραμάδες ελπίδας που είχε δημιουργήσει ο τρόπος διαχείρισης του τρίτου προγράμματος.   
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της παράταξης του Γιώργου Ρώρου είναι η παρακάτω:  
«Δεν συνηθίζεται να εκδίδει ανακοινώσεις ένας Δήμος για την προεκλογική ομιλία αρχηγού κόμματος. Φαίνεται ότι οι δράσεις "ντάλα μεσημέρι" δημιουργούν ηλίαση και σύγχυση πολλές φορές.
Δεν πρόκειται όμως για σύγχυση. Μάλλον για ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης πρόκειται.
Πώς αλλιώς να ερμηνευθεί η κατηγορία για μισθούς πείνας που επιβάλλει η κυβέρνηση όταν το ίδιο το ΚΚΕ – ο φορέας που αποφασίζει τα τελευταία πέντε χρόνια για τις τύχες της Πάτρας – αρνείται την αύξηση του υποκατώτατου και κατώτατου ημερομίσθιου;
Πώς να εκλάβουμε την αναφορά του κ. Πελετίδη για τους 35.000 άνεργους στην Πάτρα όταν επί θητείας του δεν έχει δημιουργήσει ούτε μία καινούρια θέση εργασίας;
Πώς να αντιμετωπίσουμε στα σοβαρά τον ισχυρισμό ότι με τους αγώνες της "Λαϊκής Συσπείρωσης" υπογειοποιείται το τρένο όταν η θέση της ήταν το τρένο να έρθει στην Πάτρα περιμετρικά, μέσω... Ομπλού;  
Πώς να χωρέσει στη λογική των Πατρινών η άποψη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να ιδιωτικοποιήσει το θαλάσσιο μέτωπο όταν αυτή η κυβέρνηση είναι που το απέδωσε στο λαό της Πάτρας μετά από σαράντα και πλέον ετών διεκδικήσεων και αγώνων όλης της πόλης;
Πώς να διεκδικήσει ο κ. Πελετίδης την αξιοποίηση του πρώην σκουπιδότοπου στο Ρηγανόκαμπο όταν αρνείται να μετεγκαταστήσει 23 οικογένειες ρομά που διαμένουν στην περιοχή με χρήματα που του δίνει το Υπουργείο, κάτι που ήδη έγινε σε είκοσι πόλεις της Ελλάδας;
Για αυτό, δεν περιμένουμε από τον κ. Πελετίδη και την "Λαϊκή Συσπείρωση" να πει αλήθειες.
Περιμένουμε όμως να αξιοποιήσει προς όφελος των δημοτών όλα αυτά με τα οποία τον "προίκισε" αυτή η "αντιλαϊκή" κυβέρνηση που εκφράζει, όμως, συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του λαού απ΄ ό,τι το "φιλεργατικό" ΚΚΕ. 
Γιατί το επίδικο των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών δεν είναι η νίκη ή η ήττα ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε του ΚΚΕ.
Είναι η διαμόρφωση μιας πλατιάς δημοκρατικής πλειοψηφίας που θα βγάλει την Πάτρα από τον φαύλο κύκλο της οπισθοδρόμησης, της αδράνειας, της συντήρησης. 
ΥΓ. Είναι πραγματικά άδικο για τα αγνά μέλη - αγωνιστές του ΚΚΕ αυτή η επίθεση στην κυβέρνηση της Αριστεράς να παίρνει σάρκα και οστά τη μέρα που λίγα χρόνια νωρίτερα κάποιοι νοσταλγοί του φασισμού επιχείρησαν να εξοντώσουν πολιτικά και βιολογικά την Αριστερά. Το μόνο που κατάφεραν τότε, να θυμίσουμε, ήταν να δυναμώσουν τον αγώνα της ενωμένης δημοκρατικής κοινωνίας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: