ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Όλα καλά τα βρήκε ο κ. Χατζηδάκης για το προεκλογικό σποτ της ΝΔ


Κάποιοι χάνουν την ψυχραιμία τους στη Ν.Δ. και τα βάζουν με τους δημοσιογράφους υιοθετώντας μια πλήρως αντιδημοκρατική συμπεριφορά - Φωτεινή Λαμπρίδη: Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου πιστή στις αρχές της δημοσιογραφίας χωρίς να ενδίδω σε απόπειρα άσκησης ψυχολογικής βίας. 

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. βρέθηκε σε φανερά δύσκολη θέση καθώς έπρεπε να υποστηρίξει τον αρχηγό του κόμματος και την νέα γκάφα με τους καλλιτέχνες που τους αντιμετώπισε τουλάχιστον ως επαίτες με το «λογικό αντίτιμο» που είπε για τα πνευματικά δικαιώματα.

Ενοχλήθηκε ο κ. Χατζηδάκης γιατί η δημοσιογράφος της ΕΡΤ του έθεσε την πλευρά των καλλιτεχνών για να λάβει την απάντηση: “Παίρνετε θέση εσείς; Ποια ατοπήματα έγιναν; Εσείς είστε δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Μιλάτε για τον αρχηγό της αντιπολίτευσης και παίρνετε θέση και λέτε ότι έχει κάνει ένα ατόπημα. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης πέρα από τον θεσμικό του ρόλο έχει και μια διαδρομή. Δεν έχει ανάγκη να δείξει δύο τρεις καλλιτέχνες. Είμαστε μπροστά στις δημοσκοπήσεις”.

Φαίνεται άλλωστε... διότι αυτό ακριβώς επιδίωξε με το σποτάκι με την εικόνα των καλλιτεχνών, για το οποίο αμέσως μετά κατήγγειλαν τη Ν.Δ., οι καλλιτέχνες.

Ωστόσο ο Κωστής Χατζηδάκης επανήλθε σήμερα μέσω τουίτερ για να δείξει την ενόχλησή του και πάλι για την ΕΡΤ και την δημοσιογράφο επιβεβαιώνοντας ότι για άλλη μια φορά δεν αντέχει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων η Ν.Δ. μόνο στα στημένα πάνελ του ΣΚΑΙ μπορεί να σταθεί.

Φωτεινή Λαμπρίδη: Μας θέλουν σε ρόλο γλάστρας

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αντιλαμβάνεται τον ρόλο του δημοσιογράφου στη δημόσια τηλεόραση προφανώς ως έναν ρόλο - γλάστρα που θα δίνει απλώς πάσα σε κάθε πολιτικό για να αναπτύξει την επιχειρηματολογία του χωρίς να απευθύνει τις δύσκολες ερωτήσεις εκ μέρους της κοινωνίας. 

Διαμαρτυρήθηκε στον αέρα κι έπειτα με εγκάλεσε στο twitter επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη «ατόπημα» για το βίντεο του Κ. Μητσοτάκη με τους δημιουργούς το οποίο δημοσιεύθηκε χωρίς την έγκρισή τους με δηλώσεις του που ενόχλησαν. 

Επικαλέστηκα τις δηλώσεις των ίδιων των δημιουργών και η λέξη ατόπημα ήταν ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει καθώς οι ίδιοι μίλησαν για εκμετάλλευση από την πλευρά του αρχηγού της ΝΔ (Ο τίτλος ήταν «Όχι στην προεκλογική εκμετάλλευση των δημιουργών»). Ανάμεσά τους και ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και σπουδαίος συνθέτης κος Ξαρχάκος που κάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη να κατεβάσει το βίντεο λέγοντάς που πως οι δημιουργοί δεν είναι επαίτες.

Οι δημοσιογράφοι της Άλλης Διάστασης μεταφέρουμε τα ερωτήματα που καίνε την κοινωνία σε όλους τους εκπροσώπους. Το ίδιο κάνουμε στις συνεντεύξεις μας με όλα τα κυβερνητικά στελέχη και τους εκπροσώπους των κομμάτων.

Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου πιστή στις αρχές της δημοσιογραφίας χωρίς να ενδίδω στις απόπειρες άσκησης ψυχολογικής πίεσης (το λέω κομψά).


Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: