ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Υπογειοποίηση της γραμμής στις νότιες συνοικίες

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος, χαιρετά την εκδήλωση, υπενθυμίζει το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την Πάτρα και παρουσία του Πρωθυπουργού βάζει το αίτημα της πόλης για το τρένο, όπου ζητά να φθάσει μέχρι το εμπορικό λιμάνι.



Δέσμευση Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο αίτημα του Γιώργου Ρώρου, υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων!


Πριν ανέβει στο βήμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εκλήθη από την συντονίστρια του κόμματος στην Αχαΐα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος για να απευθύνει χαιρετισμό.

Ο Γιώργος Ρώρος αφού αναφέρθηκε στην παραχώρηση του θαλάσσιου προσώπου στην πόλη της Πάτρας εκ μέρους της κυβέρνησης και στις άλλες παροχές για λογαριασμό της πόλης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην υπογειοποίηση της γραμμής του τρένου και πέραν από το προγραμματισμένο κομμάτι μέχρι τον σιδηροδρομικό Σταθμό Αγ. Διονυσίου.

Συγκεκριμένα ζήτησε: Κύριε Πρωθυπουργέ, είναι ανάγκη η υπόγεια διέλευση του τρένου να μην σταματήσει στον Άγ. Ανδρέα αλλά να συμπεριλάβει και τις φτωχογειτονιές στις νότιες συνοικίες, μέχρι να φθάσει στον εμπορικό λιμένα για να του δώσει ώθηση.

Και ως απάντηση, από τον πρωθυπουργό, που άκουγε με προσοχή, όταν ήρθε η ώρα του να μιλήσει από το ίδιο βήμα είπε, απευθυνόμενος στον Γιώργο Ρώρο:  

Αυριανέ δήμαρχε της Πάτρας, Γιώργο Ρώρο, να γνωρίζεις ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των Πατρινών. Ήρθε για να λύσει προβλήματα. Το τρένο θα περάσει υπόγεια σε όλο το μήκος της πόλης. Θα υπογειοποιηθεί και στις νότιες συνοικίες, μέχρι τον προορισμό του, το Εμπορικό Λιμάνι.

Νωρίτερα ο Γιώργος Ρώρος είχε ζητήσει ακόμη το τρένο να φθάσει, επίγεια βέβαια, μέχρι την Κάτω Αχαγιά. Και πάντως η είδηση βγήκε για την πόλη.

Προχθές κατά τη δοκιμαστική διέλευση του τρένου από Κιάτο μέχρι Αίγιο, όταν ρωτήθηκε ο κ. Βούρδας για το πιθανό ενδεχόμενο να υλοποιηθεί το αίτημα των Πατρινών για υπόγεια διέλευση μέχρι το Εμπορικό Λιμάνι, έθεσε ζήτημα ελέγχου της στατικότητας των κτιρίων του Λιμένα.  

Τέτοιο ζήτημα δεν έθεσε ο Αλ. Τσίπρας, πράγμα που σημαίνει ότι η υπογειοποίηση της γραμμής καθόλο το μήκος, πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: