ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Χρ. Μαντάς: Οι διεκδικήσεις μας παραμένουν ενεργές

"Οι διεκδικήσεις μας παραμένουν ενεργές, δεν έχει παραγραφεί τίποτε και αυτό είναι το αναγκαίο βήμα για να προχωρήσει η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων" είπε ο βουλετής Ιωαννίνων και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς στην ΕΡΤ1. 


Ειδικότερα ανέφερε: "Υπάρχουν δυο μέρη. Το ένα είναι το κομμάτι του πορίσματος, που ψηφίστηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου δεν υπάρχει συμφωνία όλων των κομμάτων. Υπάρχει όμως και το κομμάτι του αποτελέσματος της συζήτησης στη χθεσινή διάσκεψη των προέδρων, όπου υπάρχει μια ευρύτατη συμφωνία και σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει και το τελικό κείμενο με το οποίο επισημαίνονται τα κρίσιμα ζητήματα. Ότι δηλαδή οι διεκδικήσεις μας παραμένουν ενεργές, ότι δεν έχει παραγραφεί τίποτε και άρα αυτό είναι το αναγκαίο βήμα για να προχωρήσει μετά η διεκδίκηση."

Δεν υπάρχουν σχόλια: