ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Παραβούτηξε το δακτυλάκι του στο... μέλι του κυλικείου

Αποκυλυπτικά στοιχεία βρήκαν οι Ορκωτοί Λογιστές στο Ρίο!

Ενάμιση χρόνο μετά την ατασθαλία στην οικονομική διαχείριση του κυλικείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο του Ρίου, αρχίζει να αποκαλύπτεται το μέγεθος της ζημιάς.  Υπάλληλος παραβούτηξε το δακτυλάκι του στο... μέλι!



Όπως πληροφορείται από έγκυρες πηγές το thebest.gr, που αναγράφει ο δημοσιογράφος Φάνης Βγενόπουλος, οι ορκωτοί λογιστές ανακάλυψαν, μετά από την έρευνα που έκαναν, πως το μέγεθος της «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του κυλικείου ανέρχεται στις 38 χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα η υπόθεση δεν θεωρείται περαιωμένη καθώς ενδέχεται το ύψος της ατασθαλίας να υπερβεί το έως τώρα διαπιστωμένο.

Πλέον, το πόρισμα των ορκωτών λογιστών θα διαβιβαστεί αρμοδίως στον Εισαγγελέα που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης, η οποία είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και παραιτήσεις συνδικαλιστών.

Στο νοσοκομείο του Ρίου λειτουργούν τρία κυλικεία, εκ των οποίων το ένα διαχειρίζεται οικονομικά το σωματείο εργαζομένων. 

Τα έσοδα από το κυλικείο, που τους είχε παραχωρηθεί από παλαιότερες διοικήσεις του νοσοκομείου, πηγαίνουν για δράσεις του συνδικαλιστικού οργάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: