ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Μίλησε ο Μαρινάκης αντ' αυτού. Μουγκαμάρα ο Κούλης!

Μιλώντας στη Λιβαδειά ο Κ. Μητσοτάκης απάντησε επιτιθέμενος στον Αλ. Τσίπρας, που μίλησε στην Πάτρα και ζήτησε την καταδίκη της ΝΔ αλλά και του προέδρου της, που τυγχάνει κουμπάρος του, με τον οποίο θέλει να συγκυβερνήσει. Είπε πως «η ευρωκάλπη είναι το πρώτο ημίχρονο και το αποτέλεσμα πρέπει να είναι τέτοιο που να μην έχει κανείς αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα», ενώ δεν έδωσε πολιτικό χαρακτήρα στις δημοτικές εκλογές λέγοντας πως «στις 26 Μαΐου ψηφίζετε για Δήμαρχο όποιον θέλετε». 


Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε -λέγοντας πως δεν επιθυμεί να ασχοληθεί και να απαντήσει- στον πρωθυπουργό καθώς διάβασε το σχέδιο της ομιλίας του πριν την εκφωνήσει και του κάνει εντύπωση πως αφιερώνει τόση ενέργεια για επιτεθεί στον ίδιο και τη ΝΔ. 

«Ο κ. Τσίπρας έχει πει τόσα ψέματα που χρειάζεται κείμενο για να μην τα ξεχάσει» είπε και σημείωσε πως η ομιλία του «στάζει δηλητήριο».

«Ψέματα, φόροι και Μακεδονία, γι΄ αυτά θα θυμόμαστε τον κ. Τσίπρα.. Σας εξαπάτησε, σας φτώχυνε, σας περιφρόνησε και δίχασε..» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: