ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Προσυπογράφει το ψήφισμα του ΣΚΕΑΝΑ ο Γ. Ρώρος


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την συνάντηση του ΣΚΕΑΝΑ με τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Γιώργο Ρώρο.


Ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ επανέλαβε την πρόθεσή του να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τα αιτήματα του κλάδου της εστίασης

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) είχε ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος.
Ο κ. Ρώρος αφού συνεχάρη το Δ.Σ. του Συλλόγου και της Επιτροπής Αγώνα για επιτυχή διοργάνωση της κινητοποίησης του κλάδου για την ανάδειξη των αιτημάτων τους, καθώς και για την πανελλαδική συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Επιμελητήριο Αχαΐας δήλωσε πως προσυπογράφει το ψήφισμα που εκδόθηκε.
Ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ επανέλαβε την πρόθεσή του να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τα αιτήματα του κλάδου της εστίασης, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πυλώνες της τοπικής επιχειρηματικότητας μαζί με τον εμπορικό κόσμο. Μεταξύ άλλων, ανέφερε, πως πλέον διανοίγονται νέες αναπτυξιακές προοπτικές, καθώς και ο κλάδος της εστίασης θα έχει σημαντικά οφέλη από την έλευση του φυσικού αερίου, πετυχαίνοντας σημαντική μείωση στο λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής, ενώ «ανάσα» σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα δώσει και η ρύθμιση των 120 δόσεων που πρόσφατα εξήγγειλε η αρμόδια Υπουργός.
«Ο κλάδος της εστίασης αποτελεί ένα ενεργό επιχειρηματικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, στηρίζοντας την απασχόληση και την οικονομία. Τα αιτήματα του κλάδου όπως διατυπώθηκαν και στην πρόσφατη πανελλαδική συνδιάσκεψη που έγινε στην Πάτρα είναι δίκαια. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τους καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής, καθώς μπορούμε να αναπτύξουμε δράσεις που εκτός από την ενίσχυση του κλάδου και τις παρεχόμενες υπηρεσίες θα συμβάλουν και στην αισθητική αναβάθμιση της εικόνας της πόλης μας», τόνισε ο κ. Ρώρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: