ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Βέρτιγκο ΚΚΕ: Σε... λάθος πόλη ήρθε ο Τσίπρας!

Γ. ΡΩΡΟΣ: Τάκη τι μαθαίνω; Εκεί στο ΚΚΕ στην πόλη μας, έχουν πάθει βέρτιγκο. Έμαθαν για την συγκέντρωση του Απόλλωνα και τον Αλέξη και βγάζουν ανακοίνωση.  ΤΑΚΗΣ ΤΖΕΛΑΤΗΣ: Μόνον ανακοίνωση Γιώργο; Σε λίγο θα βγάζουν και καρούλες στα δόντια από το κακό τους!


Ενοχλήθηκε από την υιοθέτηση από τον προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ, του αιτήματος του υποψηφίου δημάρχου Πατρέων Γ. Ρώρου για πλήρη υπογειοποίηση του τρένου!



Η υιοθέτηση εκ μερους του Πρωθυπουργου Αλ. Τσίπρα, του αιτήματος του υποψηφίου δημάρχου Πατρέων Γιωργου Ρώρου για υπογειοποίηση της γραμμής του τρένου μέχρι το νέο Εμπορικό Λιμάνι, ενόχλησε τον Κ. Πελετίδη και το ΚΚΕ και ευθύς αμέσως μετά την συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε πως ο Πρωθυπουργός μίλησε σε... λάθος πόλη! 

Με την ευκαιρία διαβάστε το σχόλιο που αλίευσε το Istologio από την προσωπική σελίδα στο fb, του Λάμπρου Λαμπρόπουλου:



Ο πανικός τους δεν κρύβεται!
Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει η μεγαλειώδης συγκέντρωση στον Απόλλωνα ,και βγήκε το ΚΚΕ των πελετιδαίων να δηλώσει πως ο Τσίπρας μίλησε σε ''λάθος πόλη!''..Και αυτό γιατί ο Τσίπρας,άκουσον άκουσον,έδωσε την στήριξη του Σύριζα στον υποψήφιο δήμαρχο του Σύριζα στην Πάτρα!!..Δηλαδή το ΚΚΕ και ο δήμαρχός του, θεωρούν την Πάτρα τσιφλίκι τους,φέουδό τους και ιδιοκτησία τους,όπως κάποιοι άλλοι θεωρούν την Ελλάδα ιδιοκτησία τους!
Δεν έπρεπε λοιπόν ο Τσίπρας ούτε να έρθει στην ''λάθος πόλη ''ούτε να δώσει στήριξη στον ''λάθος υποψήφιο''Γιώργο Ρώρο!
Κακώς Τσίπρα ήρθες στην Πάτρα και κάκιστα στήριξες Ρώρο..Αλλη φορά να παίρνεις άδεια απο την Γεροπαναγιώτη για να κατέβεις στην Πάτρα!
Υ.Γ..Πάλι καλά να λέμε που το ΚΚΕ δεν οργάνωσε αντισυγκέντρωση όπως είχε κάνει πέρσι στο Περιφερειακό Συνέδριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: