ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
 ·        Παναγία, Βοήθα
·        Την Παναγία των Παρισίων
·        Αμέλεια;
·        Λες και ήταν τσιμέντα…

·        Διασώθηκε το ακάνθινο στεφάνι του Χριστού που φυλασσόταν στην Παναγία των Παρισίων
·        Ο Χριστός όχι…
·        Σώθηκε και ο κόκορας του κωδωνοστασίου
·        Αλλά δεν έχει που να κάτσει… 
·        Ο  μουφτής του Τεμένους της Λυών και πρόεδρος του Συμβουλίου των Τεμενών του Ροδανού Καμέλ Καμπτάν: «Σήμερα είμαστε αλληλέγγυοι προς την χώρα μας και καλούμε τους μουσουλμάνους της Γαλλίας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους συμμετέχοντας ενεργά στην εθνική εκστρατεία αλληλεγγύης που θα ξεκινήσει για την εξεύρεση των μέσων ανοικοδόμησης αυτού του ιστορικού μνημείου της χώρας μας, αυτού του τόπου προσευχής του τόσο πολύτιμου για τους αδελφούς μας χριστιανούς».
·        Σταυροφόροι του πολιτισμού…
·         Και  Ο Τραμπ ο …εργολάβος:  «Είναι τόσο τρομερό να παρακολουθεί κανείς αυτήν τη γιγαντιαία πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων. Ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν πυροσβεστικά αεροσκάφη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα» .
·        Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας…
·        Αλλά πρέπει να έχεις…
·        FAZ: Το Χρηματιστήριο Αθηνών επωφελείται επίσης από την ελληνική αναγέννηση: ο δείκτης ASE έχει αυξηθεί κατά 26% από την αρχή του έτους. Έστω και αν οι αγορές μετοχών ανά τον κόσμο έχουν ανακάμψει από τις απώλειες του δεύτερου μισού του 2018, η ελληνική εξέλιξη επισκιάζει τις περισσότερες άλλες αγορές. Τα κέρδη των μετοχών του ελληνικού χρηματιστηρίου είναι τα δεύτερα υψηλότερα μεταξύ των 94 κορυφαίων χρηματιστηριακών δεικτών εφέτος. Επενδυτές, που είχαν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση του αριστερού πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήδη από το 2015, ανταμείφθηκαν από τότε: η συνολική απόδοση των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου είναι 231%. Ακολουθεί η Πορτογαλία, η οποία επίσης κυβερνάται από έναν αριστερό συνασπισμό, με 23%. Συγκριτικά, τα γερμανικά ομόλογα απέδωσαν 7% και τα γαλλικά κρατικά ομόλογα 9%, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
·        Προσέξτε , θα σας …FAZκελώσει ο Μητσοτάκης …
·        Το βραβείο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, δημοσιογράφους και υπέρμαχους της αλήθειας δόθηκε στον Τζούλιαν Ασάνζ. Το βραβείο παρέλαβε εξ ονόματος του ιδρυτή των Wikileaks, η βραβευμένη με το Νόμπελ Ειρήνης του 1976, Μαρέντ Μαγκουάιρ. Το βραβείο φέτος έλαβαν εκτός του Τζούλιαν Ασάνζ, η Γιασμίν Μοταργέμι, η πρώην διευθύντρια ασφάλειας τροφίμων της Nestle και μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος που αποκάλυψε το διατροφικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλεκόταν η εταιρεία, και ο Ρούι Πίντο, που αποκάλυψε το σκάνδαλο των Football Leaks και είναι κρατούμενος στην Πορτογαλία αναμένοντας να δικαστεί. Εξ ονόματος του Πίντο, το βραβείο παρέλαβε ο Αντουάν Ντελτούρ, που είχε διωχθεί μαζί με τον Ραφαέλ Αλέ για την αποκάλυψη του σκανδάλου των LuxLeaks.
·        Χωρίς αυτούς-και πολλούς άλλους- θα βρισκόμασταν σε μαύρο σκοτάδι τρώγοντας σκ@τ@.
·        Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Ν. Υ αρνήθηκε να φιλοξενήσει εκδήλωση με τον ακροδεξιό Πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο
·        Τέτοια «ζώα» δεν χωράνε στο περίφημο Μουσείο…
·        Αν. Ρουπακιώτης: Το άρθρο 86 παρέχει μία σωτήρια διάταξη. «Προβλέπει ότι αν διακοπεί η διενέργεια ακόμα και με παραγραφή, δικαιούται αυτός ο οποίος αναφέρθηκε να ζητήσει τη συγκρότηση επιτροπής στην οποία συμμετέχουν και ανώτατοι δικαστές. Εγώ είμαι πολιτικό πρόσωπο, άνθρωπος του δημόσιου βίου, οικογενειάρχης, άνθρωπος με προσωπικότητα και δε θέλω να συνοδεύομαι με παραγραφή. Συνεπώς γιατί η αγωνία τους να τελειώσει η υπόθεσή τους (σ.σ των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ) στην Βουλή με παραγραφή και να μην αξιοποιούν αυτήν τη δυνατότητα; Να συγκροτηθεί μία επιτροπή στην οποία συμμετέχουν ανώτατοι δικαστές και κρίνουν επί της ουσίας την υπόθεση»
·        Να βάλουν τα χεράκια τους να βγάλουν τα ματάκια τους ;
·        Την  σφοδρή αντίδραση των καλλιτεχνών προκάλεσε ο χειρισμός της συνάντησής τους με τον  Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς καταγγέλλουν τη ΝΔ για προεκλογικά παιχνίδια.
·        Δεν φταίει αυτός , αυτός είναι
·        Εσείς φταίτε γιατί σας έπιασε κορόιδα…
·        Ντι Μάιο :"Εάν θέλουμε να βοηθήσουμε την Ιταλία θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τις χώρες που αρνούνται να δεχθούν μετανάστες κι όχι να συμμαχούμε με αυτές", όπως κάνει ο Σαλβίνι με τον Όρμπαν και τους άλλους.
·        Ναι αλλά τον στηρίζεις.
·        Σημείωνε , το …Μάιο εξελίξεις…
·        Απορρίφθηκε η πρόταση του Νοτη Μαριά για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων
·        Είδες ο Καιρίδης;…
·        Προς μουσικούς δημιουργούς.
·        Γράψτε του ένα τραγούδι μετά το χουνέρι που σας έκανε…
·        Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ): Σε συνέχεια της νέας Συλλογικής Σύμβασης με την ΟΤΟΕ, από την Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019, τα καταστήματα των τραπεζών μελών της ΕΕΤ θα πραγματοποιούν συναλλαγές, κατά τις εργάσιμες ημέρες τις ώρες 08.00-14.00.
·        Ο Ιπποφάντης θα πάει 14:05’
·        Για να έχει θέμα…
·        Οι εκπρόσωποι του κόμματος των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων κλήτευσαν την Deutsche Bank, την JPMorgan Chase, την Bank of America και την Citigroup, ζητώντας στοιχεία για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Τραμπ. Οι Δημοκρατικοί πραγματοποιούν έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν αν ευσταθούν οι κατηγορίες για «ξέπλυμα» χρήματος του Τραμπ από τη Ρωσία.
·        Το σαπούνι σου χαλάς …
·        Υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», του Κώστα Μπακογιάννη υπήρξε διευθυντής φαρμακείου στο 401 ΓΣΝΑ και θεωρήθηκε υπεύθυνος για σειρά οικονομικών ατασθαλιών στις χρήσεις των ετών 2008, 2009 και 2010. Έχει αποδειχθεί ότι ήταν υπεύθυνος για μια σειρά υπερκοστολογήσεων και αγοράς υλικών τα οποία δεν εξυπηρετούσαν τις ανάγκες του νοσοκομείου, ενώ έχουν βρεθεί παραγγελίες ύψους σχεδόν 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για τις οποίες δεν υπήρχαν εντολές προμήθειας.
·        Κακώς τον έδιωξε… αν εκλεγεί θα του ήταν χρήσιμος…
·        Έχει …τεχνογνωσία…
·        ΓΣΕΕ: Οι αμοιβές των εργαζόμενων για τις αργίες του Πάσχα
·        Μπα , υπάρχει ΓΣΕΕ ;
·        Ξέρει τι είναι εργαζόμενοι;
·        Κυβέρνηση: δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο
·        Ν.Δ : λέτε ψέματα
·        Δεν μαθαίνουν με τίποτα
·        Ξαναθυμίζω πάντως ότι το πάθημα –πρέπει- να γίνει μάθημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: