ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
·          Αφιέρωση των δημιουργών
·          Στον Κυριάκο Μητσοτάκη
·          Είσαι σκέτο παρακράτος
·          Και προβοκράτορας…

·          Και…
·          Πολύ ψηλά σ’ ανέβασα
·          χωρίς να το αξίζεις
·          και νόμισες πως εύκολα
·           τα πάντα θα κερδίζεις.
·          Βαγγέλης Μαρινάκης : «Πραγματικά, δεν περίμενα ποτέ ότι η διάθεσή μου να προσφέρω στον τόπο και την πατρίδα μου χωρίς να περιμένω τίποτα και από κανέναν θα αποτελούσε αφορμή για να γνωρίσω τον φθόνο ενός ακραία κυνικού συστήματος εξουσίας, το οποίο επιστρατεύει θεσμικά παράκεντρα και επίορκους κρατικούς λειτουργούς, επιχειρώντας να καταστήσει εργαλείο λάσπης την ίδια τη δικαστική εξουσία για να σπιλώσει όσους δεν υποκύπτουν στις διαταγές του. Το ξέρετε όλοι πολύ καλά ότι δεν λυγίζω. Όπως έλεγε και ο Νίκος Καζαντζάκης, η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει. Ιδιαίτερα όταν δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, όπως εγώ, που ουδεμία σχέση είχα ή θα μπορούσα να έχω με στημένες κατηγορίες».
·          Τούμπες ο Καζαντζάκης από τα λόγια του χοντρού…
·          Όσο για την …προσφορά , όχι άλλο κάρβουνοοοοο….
·            ο Ανδρέας Λοβέρδος καλείται σε ανωμοτί κατάθεση και ειδικότερα για:
·            Το φαρμακευτικό σκεύασμα TASIGNA 200 mg X112 , εισήχθη το 2011 τρεις φορές στο Δελτίο Τιμών Φαρμάκων με χοντρική τιμή που κυμαινόταν από 4.092 έως 4.210 ευρώ, ενώ η χονδρική τιμή που θα λάμβανε στην Ελλάδα με βάση τις τιμές των τριών φθηνότερων ευρωπαϊκών χωρών (ν.3790/2009) θα έπρεπε να ανέρχεται σε 3.362 ευρώ. Το αποτέλεσμα ήταν να ωφεληθεί οικονομικά η εταιρεία NOVARTIS, λαμβανομένων υπόψη των υψηλών πωλήσεων που είχε το σκεύασμα αυτό, κατά τα έτη 2011 και 2012, στα νοσοκομεία, στα φαρμακεία και τις φαρμακαποθήκες.
·            Το φαρμακευτικό σκεύασμα TASIGNA CAPS HARD 112X150mg, αν και δεν συμπεριελήφθη στο Δελτίο Τιμών Φαρμάκων του Απριλίου του 2012, ο τότε υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, αποφάσισε να αναρτηθεί στον ιστότοπο του υπουργείου Υγείας, Δελτίο Τιμών Φαρμάκων με την ένδειξη «Ορθή επανακοινοποίηση» στο οποίο υπήρχε το συγκεκριμένο σκεύασμα με χονδρική τιμή 3.753 ευρώ. Στο διαβιβαστικό έγγραφο της Εισαγγελίας Διαφθοράς σημειώνεται ότι η κατά τα ανωτέρω τιμολόγηση του σκευάσματος αυτού, έλαβε χώρα παρά το γεγονός ότι δεν γίνεται καμία αναφορά στα Πρακτικά της Επιτροπής Τιμών Φαρμάκων, που προηγήθηκαν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2012. Μάλιστα, ενώ η χονδρική τιμή του συγκεκριμένου σκευάσματος για την Ελλάδα έπρεπε να ανέρχεται σε 2.659 ευρώ, ο υπουργός Υγείας αποφάσισε το ανωτέρω σκεύασμα να λάβει χονδρική τιμή 3.753 ευρώ, η οποία στη συνέχεια μειώθηκε στα 3.265 ευρώ στο διορθωτικό Δελτίο Τιμών τον Μάιο του 2012.
·            Για το φαρμακευτικό σκεύασμα GILENYA 0,5 mg Bt x 28, περιγράφονται ανατιμολογήσεις που κατέληξαν το 2012 σε χονδρική τιμή 1920 ευρώ, αν και η τιμή με βάση τον ισχύοντα τότε νόμο έπρεπε να ανέρχεται σε 785 ευρώ με αποτέλεσμα να ωφεληθεί η εταιρεία. Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο σκεύασμα το 2011 στα νοσοκομεία είχε πωλήσεις 2,7 εκ. ευρώ ενώ για το έτος 2012 οι πωλήσεις στα νοσοκομεία ανήλθαν σε 21,2 εκ. ευρώ. Στα δε φαρμακεία και τις φαρμακαποθήκες το σκεύασμα είχε πωλήσεις 1,9 εκ. ευρώ το 2011 και 2,6 εκ. ευρώ το 2012.
·            Το υπουργείο Υγείας, τον Απρίλιο του 2012, δεν εξέδωσε απόφαση για την έγκριση της χρήσης φθηνότερου και ανταγωνιστικού φαρμακευτικού προϊόντος (το AVASTIN της εταιρείας ROCHE) σε σχέση με το φαρμακευτικό προϊόν της εταιρείας NOVARTIS (LUCENTIS) για την πάθηση της ωχράς κηλίδας, το οποίο ήταν ακριβότερο «προσπορίζοντας με τον τρόπο αυτό, οικονομικό όφελος στην εταιρεία NOVARTIS».
·            Εξού και η συζήτηση για την άρση της ασυλίας Λοβέ…ρδου…
·            Αλλά μόνο 200 χιλιάρικα;
·            Φτωχοδιάβολοι…
·            Δ.Σαββόπουλος:  Συγχαίρω τους συναδέλφους που πρωτοστάτησαν και παλεύουν εδώ και χρόνια στο να δοθεί μια λύση δίκαιη οργανωμένη και ασφαλής. Συγχαίρω επίσης όσους συνέβαλαν και θα συμβάλουν σε αυτό. Καλώ και εγώ όλα τα κόμματα να επιδείξουν κοινή και ανιδιοτελή στάση σε αυτή την τελική ευθεία της διαδικασίας ώστε να έχει η χώρα μας ένα αξιόπιστο σύστημα κατοχύρωσης της πνευματικής εργασίας.
·            Πάντως , μέχρι στιγμής ιδιοτελής αποδείχθηκε η Ν.Δ και ο Μητσοτάκης
·            Ελπίζω να σε ακούνε…
·            Σταύρος Ξαρχάκος, Κατ᾽ αρχάς θα πρέπει άμεσα να κατέβει αυτό το σποτ. Ο αγώνας των δημιουργών δεν έχει σχέση με τον προεκλογικό αγώνα κανενός», τονίζοντας πως η συνάντηση χρησιμοποιήθηκε σε σποτ προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο προεκλογικός αγώνας του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Λυπάμαι πάρα πολύ». 
·            Είναι για λύπηση…
·            Εισαγγελέας: «Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί πού κατέληξε η δήθεν χορηγία. Αν δηλαδή, δόθηκε σε άλλα πρόσωπα, ή αν τα πήρε μόνο ο ίδιος. Πάντως, το 1 εκατ. μάρκα δεν διατέθηκε για χρηματισμό υπαλλήλων του ΟΤΕ. Εφόσον η κατηγορία για τον Θόδωρο Τσουκάτο είναι για άμεση συνέργεια σε δωροληψία αγνώστων υπαλλήλων, τόσο ο ίδιος όσο και τα παρένθετα πρόσωπα, πρέπει να κηρυχθούν αθώοι».
·            Τι άλλο να κάνει ο …χριστιανός ομολόγησε ότι το 1.εκατομμύρια το πήγε  στο ΠΑΣΟΚ.
·            Μαζί τα φάγανε…
·            Αθώοι;…
·            Ρότζερ Γουώτερς προς  «Κατερίνα Ντουσκα , να πας εκεί στο Ισραήλ θα ήταν ένα μεγάλο λάθος νομίζω. Είσαι εσύ η μία;». 
·            Αυτή είναι τιμή Κατερίνα,  η συμμετοχή στο διεθνές κίνημα BDS, το παγκόσμιο κίνημα για καμπάνιες μποϊκοτάζ, απόσυρσης επενδύσεων και κυρώσεων κατά του Ισραήλ, για τα …καλά που κάνει στο παλαιστινιακό Λαό…
·            Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας: «Από αυτά που γνωρίζω, δεν χρησιμοποιούνται σε καμία επίθεση στον πόλεμο στην Υεμένη γαλλικά οπλικά συστήματα. Δεν διαθέτω καμία απόδειξη που θα με οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι γαλλικά οπλικά συστήματα ευθύνονται για τους θανάτους αμάχων στην Υεμένη».
·            Τι κάνετε δηλαδή ; τους στέλνετε μήνυμα ότι θα βομβαρδίσετε;…
·            ΚΚΕ: Δεν έχουν διαφορές ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ.
·             Και ο  Κουρουπλής  νομίζει ότι όλοι οι παπάδες είναι ίδιοι …

Δεν υπάρχουν σχόλια: