ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Με ενδιαφέρον η αυριανή κάθοδος του Αλέξη στην Πάτρα


Με έντονο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο το Σάββατο 20 Απριλίου στο Γήπεδο του Απόλλωνα, στην Πάτρα, ώρα 7 μμ., η ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 


Με την ιδιότητα του επικεφαλής του σχήματος «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» αναμένεται να αναφερθεί στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση και να χαράξει τις γραμμές ενόψει των αυτοδιοικητικών και Ευρωπαϊκών εκλογών, σε μία εποχή που η φασιστική ακροδεξιά δείχνει τάσεις να διογκωθεί, ιδιαίτερα σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες. 

Για την προετοιμασία της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Εκλογικής Επιτροπής «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» και σήμερα Παρασκευή θα δοθεί στη δημοσιότητα κείμενο στήριξης το οποίο υπογράφουν τα 37 μέλη της. 

Με αυτό θα επισημαίνονται τα διακυβεύματα των προσεχών εκλογών και θα καλούνται οι πολίτες να σταθμίσουν αυτά προσερχόμενοι στις κάλπες. 

Παράλληλα θα απευθύνει κάλεσμα στην ομιλία του Πρωθυπουργού. 

Κατά τους παρατηρητές, οι εκτιμήσεις των κύκλων του σχήματος είναι ότι στο γήπεδο του Απόλλωνα θα προσέλθουν άνω των τριών χιλιάδων Πατρινών, καθώς γενικότερα στην χώρα, όπως έδειξαν οι τελευταίες συγκεντρώσεις του σχήματος, αναπτύσσεται ιδιαίτερη δυναμική, στον προοδευτικό και δημοκρατικό, αριστερό χώρο.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: