ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Δημ. Τζανακόπουλος: Προχωρούμε μπροστά με αισιοδοξία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημ. Τζανακόπουλος περιστοιχιζόμενος από την αν. Υπ. Εξωτερικών Αχαιό Σία Αναγνωστοπούλου και τους Γ. Μόσχο, διαχειριστή του Istologiou G. Mosxou και Παν. Λυκουρέση της γενιάς των Λαμπράκηδων.



Πάντα μαχητικός  έδωσε παρών στην Πάτρα ο Θαν. Παπαχριστόπουλος, καθώς και άλλα επώνυμα στελέχη!



Προχωρούμε με αισιοδοξία ότι θα διαψευστούν όσοι λένε πως τελείωσε η Αριστερά στην Ελλάδα, είπε ο Αλ. Τσίπρας και επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, άποψη που προκαλεί χαμόγελα αισιοδοξίας στον χώρο του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Και τούτο έρχεται ως φυσική συνέπεια, αφού στην συγκέντρωση του Απόλλωνα, έδωσαν το παρών φίλοι και σύντροφοι από τα παλιά, που είχαν βρεθεί σε διαφορετικό μήκος κύματος συνεννόησης. 

Το στιγμιότυπο από την βραδιά του Απόλλωνα, στην Πάτρα. Λαμπράκηδες που σήμερα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκονται αντάμα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημ. Τζανακόπουλο, γιατί ανακάλυψαν τον ΣΥΡΙΖA πενήντα χρόνια νωρίτερα, πριν βγει στο προσκήνιο και φέρει την Αριστερά στην κυβέρνηση! 

Το πρόπλασμα ήταν στην προδικτατορική ΕΔΑ, όταν η άνοδός της με 25% στις εκλογές του 1958 θορύβησε τα συστημικά συμφέροντα! 

Η διαφορά με τότε είναι πως το στήσιμο πολιτικών προβλέψεων από τα ΜΜΕ γίνονταν  με κάποια διακριτικότητα, ενώ σήμερα ιδιοκτήτες συγκεκριμένων ΜΜΕ αναλαμβάνουν ρόλο πολιτικού αρχηγού, στην προσπάθειά τους  να προωθήσουν και αυτό που στήνουν. 

Άλλωστε είναι μαθημένοι κάποιοι από αυτούς από  το στήσιμο των αγώνων ποδοσφαίρου, αφού άλλωστε κατηγορούνται για αυτά, όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας, σε μία αποστροφή του λόγου του. 

Ως μαχητικός  έδωσε παρών και στην Πάτρα ο Γιατρός!



«Φίλε δεν έχουν τι να μου πουν. Είμαι γιατρός σαράντα χρόνια και το μόνο απόκτημά μου είναι μία παράγκα. Κι αν κάποιος  βρεθεί να σου πει ότι έχω πάρει έστω και μια δραχμή, εδώ είμαι να τον ακούσω»!  Αυτός είναι ο Θαν. Παπαχριστόπουλος, πρώην βουλευτής, που τον συναντήσαμε στην συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στον Απόλλωνα, το Σάββατο 20 Απριλίου, που μίλησε ο Αλ. Τσίπρας.Μαζί του είχαν κατέλθει από την Αθήνα και άλλα επώνυμα γνωστά στελέχη του χώρου.

Παρέδωσε την έδρα του και παραιτήθηκε από την Βουλή ο μέχρι πρότινος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος, καθώς το είχε προαναγγείλει, όταν δημοσιοποίησε την απόφασή του να ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών. Διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, που δρομολόγησε την διάλυσή της, καθώς πλέον αριθμούσε τέσσερις βουλευτές που είχαν εκλεγεί με την παράταξη, έναν λιγότερο από τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό.

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι μετά το πέρας της συγκέντρωσης, όπου και τον συναντήσαμε.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: