ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Λ. Κρέτσος: Υποκρισία της Ν.Δ. για την στήριξη του Τύπου



«Το βασικό κριτήριο αναφορικά με το ποσό της επιδότησης είναι ο αριθμός των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης» είπε

«Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις αναφορικά με την ενίσχυση των εφημερίδων», σημείωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος προσθέτοντας ότι «την επόμενη εβδομάδα ελπίζουμε ότι θα στείλουμε το σχέδιο για τον περιφερειακό Τύπο στο εθνικό τυπογραφείο».


Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ, πρόσθεσε ότι τα μέτρα στήριξης του Τύπου δεν αποτελεί προεκλογικό πυροτέχνημα καθώς η εφαρμογή του έχει ορίζοντα τετραετίας. «Το βασικό κριτήριο αναφορικά με το ποσό της επιδότησης είναι ο αριθμός των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης. Δεν θα αποφασίζει κανένας υπουργός για το πόσα λεφτά θα πάνε και που», πρόσθεσε ο υφυπουργός.

«Κάποιοι στη ΝΔ βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν το εν λόγω σχέδιο φωτοβολίδα προεκλογικού χαρακτήρα», σημείωσε ο Λ. Κρέτσος κάνοντας λόγο για «υποκρισία» της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα μέτρα υποστήριξης του Τύπου καθώς «ενώ συμφωνούν ότι πρέπει να υπάρξουν μέτρα διάσωσης του Τύπου και όταν έρχονται, τότε ξαφνικά ενοχλούν Αυτό είναι υποκρισία».

Επιπρόσθετα, ο κ. Κρέτσος αναφερόμενος στις άδειες των περιφερειακών καναλιών υπογράμμισε ότι «πρέπει να συζητήσουμε με το ΕΣΡ πρώτα», προσθέτοντας ότι «μειώνεται ο φόρος για τα περιφερειακά κανάλια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κοινή επιστολή Ενώσεων Συντακτών της Ελληνικής Περιφέρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: