ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Ο K. Σπαρτινός στον Alpha Patras για Σκόπια κλπΔεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει αναβολή, μπορεί να γίνει στο τέλος του Ιανουαρίου, μπορεί και στις αρχές του ερχόμενου μήνα.
 
Πιστεύω, πως μέσα στην εβδομάδα θα έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης του 9ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου της ΔΕ. Κι αν θα υπάρξει αναβολή αυτή θα είναι μικρή.

Τα παραπάνω είναι η εκτίμηση του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κωνστ. Σπαρτινού, σε ερώτηση του Πατρινού δημοσιογράφου Γιώργου Καρβουνιάρη, από τον ραδιοσταθμό «Α 94,4».
 
Ακόμη, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ μιλά στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Patras 94.4 FM και τον δημοσιογράφο Γ. Καρβουνιάρη για τις εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων. Ο δημοσιογράφος ρωτά το βουλευτή σχετικά με το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού και εάν θα κλείσει σύντομα το ζήτημα με τους βόρειους γείτονές μας. 

Εν κατακλείδη ο βουλευτής απαντά ότι το σύντομα είναι κάτι σχετικό κια εκείνο που έδχει σημασία είναι να μην βιαζόμαστε στα μεγάλα εθνικά θέματα, όπως αυτό των Σκλοπίων, αλλά και να μηνν τα σπρώχνουμε κάτω από το χαλί, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλα πολιτικά ζητήματα στο μέλλον, όπως συμβαίνει σήμερα. Έχει σημασία η κυβέρνηση να προχωρήσει με σταθερότητα και αυπευθυνότητα στην αντιμετώπιση του θέματος αυτού. Νομίζω ότι είναι η ώρα να λυθεί αυτό το θέμα Επίσης, όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση, εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα με τον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

ΠΟΤΑΜΙ και ΝΔ έχουν δείξει δείγματα για λύση του ζητήματος.
Δημοσίευση σχολίου