ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Νέα αποκάλυψη - καταγγελία τώρα και από Δ. Μάρδα

Δ. Μάρδας: Οι Δήμαρχοι μειώνουν σκόπιμα τα διαθέσιμά τους!
Μετά την αποκάλυψη του Υπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκου Βούτση, πως αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γνώριζαν από το περασμένο Σάββατο, όταν και υπήρξε ευρεία συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών για τις προσφυγικές ροές, την πρόθεση της Κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει χρήματα των Ο.Τ.Α. α' και β' Βαθμού, προκειμένου να καλύψει τρέχουσες υποχρεώσεις της, αργά το βράδυ της Τετάρτης, και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή και τη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, για την επεξεργασία της σχετικής με το ανωτέρω θέμα Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και δεύτερη αποκάλυψη - καταγγελία αυτή τη φορά, με τον αν. Υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, κατά την ίδια συνεδρίαση, να καταγγέλλει, ότι Δήμαρχοι πληρώνουν συνεχώς εντάλματα, τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να καταθέσουν λιγότερα χρήματα στους λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδας»!

«Τις τελευταίες ημέρες μαθαίνω, πως Δήμαρχοι πληρώνουν συνεχώς εντάλματα, προκειμένου να μειώσουν τα διαθέσιμά τους και να μεταφέρουν λιγότερα στην Τράπεζα της Ελλάδος», τόνισε ο κ. Μάρδας, για να σχολιάσει:

«Αυτό δεν είναι τίμιο...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: