ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Σαμαρά: Ρεσιτάλ λάσπης και εκβιασμών!


ΣΥΡΙΖΑ για Σαμαρά: Ρεσιτάλ λάσπης και εκβιασμών από τον παντοτινό φίλο των δανειστών
Φωτογραφία αρχείου.

 

Τον χαρακτηρίζει παντοτινό φίλο των δανειστών που υποστήριξε ότι «με το δημοψήφισμα φέρνουν τη χώρα ένα βήμα πριν την έξοδο από το ευρώ»


«Ο παντοτινός φίλος των δανειστών κ. Σαμαράς έδωσε και σήμερα ρεσιτάλ λάσπης και εκβιασμών», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Έχει το θράσος  να  μιλά για καταστροφή ο πρωθυπουργός της ανεργίας, της ανθρωπιστικής κρίσης και των λουκέτων. Έχει το θράσος να μιλά για  συντάξεις και αποθεματικά Ταμείων ο πρωθυπουργός  της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος,  που, μαζί με τον κ. Βενιζέλο,  με το PSI, κούρεψε αποθεματικά ταμείων, Πανεπιστημίων, Οργανισμών», αναφέρει το κυβερνών κόμμα και προσθέτει:

«Έχει το θράσος να μιλά για Ευρώπη ο κολλητός του Μπαλτάκου, ο άνθρωπος που δεν άφησε κοινωνικό και πολιτικό δικαίωμα που να μην καταστρατηγήσει και κατάντησε τη χώρα φτωχό συγγενή. Έχει το θράσος να μιλά για διαπραγματεύσεις ο  «αντιμνημονιακός» των Ζαππείων και πρωθυπουργός του «ναι σε όλα». Έχει το θράσος να μιλά  για πατρίδα,  ο πρόθυμος υποτακτικός της τρόικας».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «γα το μόνο που δεν μιλά είναι για το πραγματικό διακύβευμα του δημοψηφίσματος, που αφορά στην απόρριψη του εκβιαστικού τελεσίγραφου των δανειστών προς τον ελληνικό λαό. Αντί να προσφέρει υπηρεσίες στη χώρα, προσφέρει για μια ακόμα φορά υπηρεσίες σε όλους όσοι προσπαθούν να την  υπονομεύσουν και να φορτώσουν με νέα βάρη τους πολίτες της».
«Να είναι σίγουρος ο κ. Σαμαράς ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Την καταστροφή την έχει ζήσει, και αυτή φέρει φαρδιά πλατιά  το όνομά του κ.Σαμαρά», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σαμαράς σε πλήρη ταύτιση με τους δανειστές!

Σε πλήρη ταύτιση με τους δανειστές ο Α. Σαμαράς δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με την προοπτική μιας αληθινής καταστροφής.

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. υποστήριξε ότι «με το δημοψήφισμα φέρνουν τη χώρα ένα βήμα πριν την έξοδο από το ευρώ» και επανέλαβε ότι το πραγματικό ερώτημα που τίθεται είναι το ναι ή όχι στην Ευρώπη ή το ναι ή όχι στο ευρώ, ενώ τόνισε ότι το όχι οδηγεί στο χάος.

Έκανε λόγο για δημοψήφισμα-παρωδία, σημειώνοντας ότι η πρόταση επί της οποίας καλούν τον λαό να τοποθετηθεί, δεν υπάρχει πια στο τραπέζι.

Υποστήριξε ότι μια ενδεχόμενη έξοδος θα οδηγήσει σε κατάρρευση και σε τεράστιους εθνικούς κινδύνους και την κοινωνία μας να μην εφοδιάζεται με τα στοιχειώδη. Ήδη η Ευρώπη -είπε- ετοιμάζει έκτακτη ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε ότι με την έξοδο από το ευρώ δεν διαγράφεται το χρέος της χώρας, όπως διαδίδουν κάποιοι επιτήδειοι. Θα ξεπληρώνουμε το χρέος σε δραχμές με υποτιμημένο ευρώ, ενώ μέσα στην χώρα οι ίδιοι μισθοί θα αγοράζουν τα μισά αγαθά. Αυτό θα οδηγήσει σε μία πρωτόγνωρη ανθρωπιστική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: