ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ!




Από την δημοτική παράταξη Πατρέων "Ανυπότακτη Πολιτεία" του Χρ. Πατούχα, εδόθη στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση:


Με τα χέρια, με την καρδιά μας, με το μυαλό μας, ψηφίζουμε ΟΧΙ! Δεν απέχουμε, δεν κρυβόμαστε, δεν ψηφίζουμε άκυρο, κυρίως δεν φοβόμαστε! 

Το αποτέλεσμα της κάλπης, πρέπει να είναι, περήφανο, συντριπτικό, νικηφόρο. 

Να είναι όχι στην υποτέλεια, όχι στα μνημόνια και τους ατελείωτους συμβιβασμούς, όχι στους εκβιασμούς του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και των πολιτικών του εκπροσώπων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Για να ψηφίσουμε όχι, δεν χρειάζεται να έχουμε συμφωνήσει με όλους τους χειρισμούς της Κυβέρνησης μέχρι τώρα.

 Ίσα ίσα, πρέπει να έχουμε με σαφήνεια στο μυαλό μας, ότι η Κυβέρνηση έκανε πολύ περισσότερους από ότι έπρεπε συμβιβασμούς, άφησε περιθώρια να μεγαλώνουν οι εκβιασμοί, με την στάση της επέτρεψε στο εσωτερικό να ανασυνταχθούν οι υπαίτιοι της καταστροφής.
Ναι, η Κυβέρνηση είχε αυταπάτες και στις διαπραγματεύσεις και στους χειρισμούς.

 Η Ευρώπη και κυρίως τα οικονομικά της όργανα, δεν υπήρξαν ποτέ «δημοκρατικοί» θεσμοί. Η συμπεριφορά τους απέναντι στην χώρα μας, δεν ήταν «λάθος», ήταν σχέδιο! Σχέδιο με πολιτικούς στόχους, την υποταγή, ενός ατίθασου λαού με αγωνιστικές εμπειρίες και παρακαταθήκες. Ενός λαού, που τόλμησε να αμφισβητήσει αυτά τα σχέδια, να κάνει άλλες πολιτικές επιλογές, να κατατροπώσει τους εκλεκτούς τους. Αυτούς τους εκλεκτούς, τους υποταγμένους και εθελόδουλους, θέλουν να επαναφέρουν στην διακυβέρνηση της χώρας, να ακυρώσουν τις επιλογές του Ελληνικού λαού.

Η Κυβέρνηση, δεν είχε μόνο αυταπάτες. Είχε και λάθος στρατηγική. Αυτό που ψέλλιζε, ότι πάνω από όλα θα έθετε τα συμφέροντα του λαού, δεν κατόρθωσε σε κανένα στάδιο των διαπραγματεύσεων να το κάνει πράξη. Το «καμιά θυσία για το Ευρώ» που έλεγε παλιότερα, έγινε ο διαρκής συμβιβασμός για να μην θιγεί επ ουδενί το Ευρώ. Το Δημοψήφισμα, λένε οι ντόπιοι και ξένοι εκπρόσωποι, είναι ερώτημα στην ουσία ναι ή όχι στο Ευρώ. Δεν είναι της ώρας, να απαντήσουμε σε αυτό. Άλλωστε, είναι γνωστές οι θέσεις μας και για αυτό. Και οι μετέπειτα πολιτικές εξελίξεις από το αποτέλεσμα της Κυριακής θα κριθούν.

Θέλουμε να απευθυνθούμε στους συντρόφους, στους πολίτες της ευρύτερης Αριστεράς. 

Το ΟΧΙ της Κυριακής, μπορεί να ενσωματώσει, εκτός από την ηχηρή μας απάντηση στους εκβιαστές της χώρας και του λαού, και την κριτική μας στην Κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ. Το συντριπτικό ΟΧΙ της Κυριακής θα είναι έτσι και αλλιώς όπλο στα χέρια του λαού.
Καλούμε, με την ίδια λογική, τους συντρόφους και φίλους του ΚΚΕ, να μην ακυρώσουν την ψήφο τους. Η κοινωνία, οι αριστεροί, έχουν καταλάβει, δεν μπορούν να παρερμηνεύσουν το σκεπτικό σας. Μην τους στερήσετε την νίκη!

Χωρίς καμιά ταλάντευση, χωρίς κανένα δισταγμό στις 5 Ιουλίου, ψηφίζουμε ΟΧΙ.
Ψηφίζουμε το ΟΧΙ της ελπίδας, το ΟΧΙ της ανάτασης. Όσο πιο πλειοψηφικό, όσο πιο συντριπτικό θα είναι το ΟΧΙ, τόσο πιο πολύ θα μεγαλώσουμε τις χαραμάδες, τόσο πιο πολύ θα δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για πιο μεγάλες, για πιο καθαρές νίκες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: