Προτιμάει την μνημονιακή καταστροφή, παρά τη Μικρασιατική ο πολυδουλεμένος, στα χαλκεία των ΜΜΕ, Σταύρος και κυρ Σταύρος και αφέντης Τσουτσουλομύτης!


Νάσου πάλι από τις στήκες του Μπόμπολα του "Εθνους" κυριακάτικα με το κύρηγμά του ο Σταύρος και κυρ Σταύρος και αφέντης Τσιτσουλομύτης! Εμφανίζεται εκ Θεού προερχόμενος Σωτήρας και προκλητικά ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με τη σημερινή δήλωσή του στην εφημερίδα που τον πατρωνάρει, υποστηρίζει ότι "το λόμπι της δραχμής δεν θα νικήσει" (σ.σ.: Αυτό του διαβεβαίωσε και ο Γιούνκερ στο τραπέζι που περιδρόμιαζε με τους συνεταίρους) και κάνει λόγο ο κυρ Σταύρος για επερχόμενη "μικρασιατική καταστροφή". Μάλιστα πληροφορίες επιμένουν πως εκεί που σκέφτινταν την Μικρασιατική καταστροφή, μία μπουκιά του μεγάλη, που ένοιαζε σαν γατοκέφαλο, του έκατσε στο λαιμό και παρ' ολίγο να τον πνίξει! 

Αχ, κι απάνω που ήθελα να του βροντοφωνάξω: "Σταύρο Θεέ πάρε και σώσε την ΠΑΕ"  κι αν θέλεις σώσε κι εμέ, από την Μικρασιατική καταστροφή!

Πάντως, μάλλον ο κυρ Σταύρος προτιμεί την μνημονιακή καταστροφή, για την οποία δεν λέει κουβέντα, περιέργως(!) και γι αυτό αναφέρεται στη Μικρασιατική!  Να όμως τι πήγε να πάθει. Και δεν αποκλείεται να έχει βάλει το χεράκι του ο Αλέξης!

Αλλά τι είπε ο μεγάλος ο κυρ Σταύρος; Διαβάστε:

"Το λόμπι της δραχμής δεν θα νικήσει. Η Ελλάδα δεν θα ζήσει άλλη μια Μικρασιατική καταστροφή. (Σ.σ.: Μπογιά ωρέ, πω να έρχονται οι... Τρούπιοι από το Αϊβαλί!) Και είναι κρίμα που ένας νέος πολιτικός, ο οποίος μιλούσε για ελπίδα να προσχωρεί τόσο άτσαλα στο στρατόπεδο της οπισθοδρόμησης. Οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή είναι οι μόνες δυνάμεις που πανηγυρίζουν για την χθεσινή απόφαση του Αλέξη Τσίπρα. Ας πορευθούν μαζί λοιπόν προς την δραχμή. Ο λαός δεν θα τους ακολουθήσει. Το Ποτάμι, το κίνημα της προοδευτικής λογικής, θα κρατήσει την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης. Έχουμε λύσεις – έχουμε συμμάχους – έχουμε σχέδιο".


Μάλιστα, την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης, αλλά με τον τρόπο κυρ Σταύρο μου, που το σκέφτεσε το ζήτημα σε βλέπω να κρατάς μεν την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης, αλλά και τους Έλληνες στο κέντρο του Ωκεανού, ναυαγούς χωρίς ελπίδα!

Και έπειτα κυρ Σταύρο ποιος σου είπε ότι η χώρα θα φύγει απο την Ευρωζώνη και το ευρώ, επειδή θα κάνει δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός εάν συμφωνεί με τα απάνθρωπα μνημονιακά μέτρα, που θέλουν να μας επιβάλλουν οι φίλοι σου και ομοτράπεζοί σου;

Αλλά είναι κρίμα, νέοι πολιτικοί να αντιγράφουν μεθόδους τρομοκράτησης του ελληνικού λαού, που τόσα έχει υποστεί την τελευταία πενταετία, να του σπέρνεις τον φόβο, για να αποκομίσεις την εύνοια των ΜΜΕ, που σε πλασάρουν και την υποστήριξη των καλοφαγομένων ομοτράπεζών σου στις Βρυξέλες, που προτιμούν εσένα παρά τον Καμμένο και το φωνάζουν μάλιστα ασύστολα, παραβιάζοντας κάθε έννοια δημοκρατίας και σεβασμού του Συντάγματος στον τόπο μας.

Αλλά όταν γίνεσαι τηλεκατευθυνόμενος, καθώς νεοεισέρχεσαι στην πολιτική, αυτά θα ακούσεις από την άλλη πλευρά! Και δεν είναι ότι το πιο καλό για να χτίσεις καλό πρόσωπο στο Κοινοβούλιο!

Κάπως έτσι καιο Ευάγγελος προ ημερών αναρωτιώταβ φωναχτά, τι έφταιξε και δεν πρόλαβε καλά, καλά να ζεστάνει την καρέκλα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Αλλά ο καθείς και τα έργα του...