Διαμαρτύρονται οι ψευτοπατριώτες της ηγεσίας της ΝΔ

Οι ψευτοπατριώτες της ηγεσίας της ΝΔ, αφού πρώτα με τους ξένους δανειστές, επέβαλαν αντεθνικά μέτρα κατά της χώρας, τώρα που είναι ώρα να αποφασίσει ο κλ,αός, δήθεν ενδιαφέρονται για την δημοκρατική ομαλότητα!



Για κατάλυση του κράτους δικαίου κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

«Είναι αδιανόητο, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να αλλοιώνονται πάγιοι κανόνες διεξαγωγής εκλογών και δημοψηφισμάτων», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης και εξαπολύει επίθεση στον Αλ. Τσίπρα, τον οποίον χαρακτηρίζει ως τον «πιο επικίνδυνο και ανεύθυνο πρωθυπουργό που γνώρισε η χώρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις Δημοκρατίες όταν διεξάγονται εκλογικές διαδικασίες, ο λαός αποφασίζει με πλήρη ενημέρωση, ηρεμία και καθαρό μυαλό. Διαφορετικά οι εκλογές μετατρέπονται σε θεσμικό εκβιασμό. Αλλά οι μοιραίοι που μας κυβερνούν, αποφάσισαν να καταλύσουν το κράτος δικαίου, που υπήρξε μια από τις μεγάλες κατακτήσεις της Μεταπολίτευσης.

Είναι αδιανόητο, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να αλλοιώνονται πάγιοι κανόνες διεξαγωγής εκλογών και δημοψηφισμάτων. Τι κι αν υπάρχει Σύνταγμα, τι κι αν υπάρχουν προθεσμίες, τι κι αν υπάρχουν αρμόδια όργανα. Δε βαριέσαι. Όλα αυτά είναι δευτερεύοντα, για τον πιο επικίνδυνο και ανεύθυνο πρωθυπουργό που γνώρισε η χώρα».