ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Παράταση απασχόλησης στον ΚΟΔΗ Πατρέων


Φωτογραφία αρχείου.


Ομόφωνα ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο, στην κατεπείγουσα συνεδρίαση που διεξήχθη σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 στη 1.30 μετά το μεσημέρι, την εισήγηση του Προέδρου του ΚΟΔΗΠ Θ. Τουλγαρίδη για την έγκριση της τρίμηνης παράτασης απασχόλησης των εργαζομένων με πρόγραμμα στις δομές του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Συγκεκριμένα το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την υποβολή αίτησης για την τρίμηνη παράταση του Προγράμματος μέχρι 30/09/2015 όπως αναφέρεται, ως ημερομηνία λήξης, που αφορά στη λειτουργία «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας». Σε κάθε δε περίπτωση ζητά τη διασφάλιση των κοινωνικών δομών του Δήμου και την παραμονή των εργαζομένων σε αυτές, προκειμένου να συνεχισθεί η λειτουργία τους.

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές Δήμου Πατρέων

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνονται τα εξής:

 «Τη νύχτα της Δευτέρας 29-6-15 προς ξημερώματα Τρίτης 30-6-15 και από ώρα 01.00  έως 05.00  στην περιοχή  Μέσης Αγυιάς θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού λόγω εργασιών στο δίκτυο μεταφοράς νερού στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Αγ. Σοφίας, Ελληνος Στρατιώτου, Λάρνακος, Αθηνών, Μειλίχου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Αγ. Σοφίας.

Επίσης, «τη νύχτα της Δευτέρας 29-6-15 προς ξημερώματα Τρίτης 30-6-15 και από ώρα 01.00  έως 05.00  στην περιοχή των Συνόρων, θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού λόγω εργασιών στο δίκτυο μεταφοράς νερού στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: 12ου Συντάγματος, Μαραγκοπούλου, Λυσίου, Ζωοδόχου Πηγής, Στρ. Παναγόπουλου, Ομήρου, Μανουσογιαννάκη, Αρόης, Μεσσάτιδος, 12ου Συντάγματος.

Από τη ΔΕΥΑΠ, «Συνιστάται να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

Από την Υπηρεσία μας θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης. Παρακαλούμε για την κατανόηση των συμπολιτών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: