ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Φίλοι αγρότες ΛΕΜΕ «ΟΧΙ»



Φωτογραφία αρχείου, από διαμαρτυρία αγροτών στην Πλ. Γεωργίου της Πάτρας.


ΛΕΜΕ «ΟΧΙ»

Φίλοι αγρότες


αντί οποιουδήποτε άλλου ισχυρισμού προτείνουμε να ρωτήσετε το λογιστή σας, τι σημαίνουν σε ετήσια βάση, αυτά τα μέτρα για τους αγρότες, την φορολόγηση τους, το κόστος παραγωγής και την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων τους και τη δυνατότητα διάθεσης και κατανάλωσής τους στην εσωτερική αγορά και συγκρίνετέ τα, με τις επιδοτήσεις, που υποτίθεται ότι εισπράττετε. 

Οι προτάσεις των “Θεσμών” περιέχουν περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αύξηση
 φορολογίας σε κρίσιμους παραγωγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας και το ξεπούλημα στρατηγικών επιχειρήσεων όπως της ΔΕΗ. 

Δείτε ενδεικτικά:

- ΦΠΑ 23% στα ξενοδοχεία και την εστίαση

- Κατάργηση των επιδοτήσεων για τον φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο ντιζελ για τους αγρότες, καλύτερη στόχευση και μείωση στην επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης για τον προϋπολογισμό του 2016.

-Αύξηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος από 80% σε 100% για τα Νομικά Πρόσωπα, και από 55% σε 100% για ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες αποτελεί υπέρμετρη επιβάρυνση για όλες τις επιχειρήσεις, καθώς και τους ελεύθερους επαγγελματίες, η οποία δεν λαμβάνει υπόψη τη μείωση του τζίρου των επιχειρήσεων, αλλά και την έλλειψη ρευστότητας.

-Εξομοίωση της φορολογίας των αγροτών με τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις
             α )Αύξηση του συντελεστή φορολόγησης από 13 % σε 26%
             β) Αύξηση της προκαταβολής φόρου από το 27,5%στο 100%
             γ) Κατάργηση της απαλλαγής από φόρο των επιδοτήσεων που ίσχυε για ποσό έως 12.000 ευρώ

-Μείωση της τιμής των φαρμάκων εκτός πατέντας, που θα είναι και το τελικό χτύπημα στις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες. Με το μέτρο αυτό οι απαιτήσεις των δανειστών φωτογραφίζουν συγκεκριμένα συμφέροντα, μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών.
 ΛΕΜΕ «ΟΧΙ»
ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: