Τσίπρας προς Γιούνκερ, για τον εκβιασμό των δήθεν εταίρων, προς τον ελληνικό λαό και την εκλεγμένη κυβέρνησή του!


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, πριν την συνέντευξη του τελευταίου.

Ο πρωθυπουργός διατύπωσε τη θέση ότι το να παρεμποδίζεται η δημοκρατική έκφραση του ελληνικού λαού με το κλείσιμο των τραπεζών είναι έξω από τη δημοκρατική παράδοση της Ευρώπης, καθώς πρόκειται για εκβιασμό των δήθεν εταίρων, προς τον ελληνικό λαό και την εκλεγμένη κυβέρνησή του.

Επίσης, επεσήμανε στον πρόεδρο της Κομισιόν ότι ο ίδιος, ως Ευρωπαίος πολιτικός, οφείλει να υπερασπιστεί τις παραδόσεις της Ευρώπης, ώστε ο ελληνικός λαός να αποφασίσει την Κυριακή απερίσπαστος.

Στην κατεύθυνση αυτή, του ζήτησε να συμβάλλει ώστε να επεκταθεί για λίγες μέρες το πρόγραμμα και να αποκατασταθεί η ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος της χώρας.

Αντί της συμβολής του που ζήτησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός για να ψηφίσει ανεπηρέαστος ο  ψηφοφόρος, ο δήθεν φιλέλληνας Γιουγκέρ (όπως επέρεται ο ίδιος) φέρθηκε λίγο μετά, ως Μπερτόδουλος των μπεκρήδων του πολιντικαντισμού και μίλησε από τηλεοράσεως ως γνήσιος καραδεξιός, φίλος του Σαμαρά, του Θεοδωράκη που τραπέζωσε στις Βρυξέλλες και του απόκληρου από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου!

Και τι είπε; Πρέπει λέει την Κυριακήνα ψηφίσουμε και το βράδυ να βγει  ΝΑΙ, όπως το θέλει η Μέρκελ, ο Αντρεολάν, ο Τουρσκ, η Λαγκάρντ και όλοι οι εκβιαστές, όπως αποφάσισαν το Σάββατο, βγάζοντας έξω από το δωμάτιο της σύσκεψης τον Έλληνα Υπ. Οικονομικών, που δεν τους έκανε, προσβάλλοντας ολόκληρη χώρα.

Αυτά αν και πολλοί κρατούν επιφυλάξεις κατά πόσο μπορεί να προσβάλλονται, όλοι όσοι από την αντιπολίτευση πήγαν στις Βρυξέλλες, ή στήθηκαν στο τηλέφωνο από δω, για να ζητήσουν από τους δανειστές-εκβιαστές να ασκήσουν πίεση στον Αλ. Τσίπρα, για να τον υποχρεώσουν σε παραίτηση, όπως συνέβη με τον ΓΑΠ και να μπουν σε συνεταιριστική κυβέρνηση, όπως ζήτησαν οι Γερμανοί, αδιαφορώντας για τη λαϊκή βούληση.

Α, όλα κι όλα. Οι Γερμανοί είναι καλοί άνθρωποι. Μπορεί να μας σκοτώνουν, να μας βάζουν στον τοίχο και να μας εκτελούν, αλλά δεν φταίνει αυτοί. Το Γ΄ Ράιχ έχει καλούς ανθρώπους. Δεν με πιστεύετε, που σας το λέω;

Αν σας θυμίζει κάτι αυτό, τότε την Κυριακή πρέπει να δώσουμε βροντερό μήνυμα από τις κάλπες του ΟΧΙ. Έτσι θα πάρουν μάθημα και οι εκβιαστές Ευρωπαίοι. Και κυρίως ο ίδιος ο Γιούγκερ. Για να καταλάβει πως με αυτά που λέει  προσβάλλει τον ελληνικό λαό. Και πως δεν μιλά στους φίλους του των μπαρ!