"Μεγάλη εθνική συνεννόηση" ζητάει ο υπεύθυνος της καταστροφής Αντ. Σαμαράς


Την ακύρωση του δημοψηφίσματος και τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων ζητάει από τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, επαναφέροντας τα περί εθνικής συνεννόησης.

Παράλληλα τονίζει ότι θα κάνει «τα πάντα για να αποκατασταθεί η ομαλότητα στη χώρα και να επιστρέψει η ελπίδα στους Έλληνες».

Αυτά λέει ο Αντ. Σαμαράς, που είναι ο κύριος υπαίτιος της καταστροφής της Ελλάδας. Και αντί να συναισθανθεί τις ευθύνες του, ζητά από τον ελληνικό λαό να σκύψει το κεφάλι στους εκβιασμούς των δήθεν εταίρων μας στην Ευρώπη, που από κοινού με το ΔΝΤ θέλουν να κρατήσουν στη μέγγενη τον ελληνικό λαό για τα επόμενα πενήντα χρόνια!




Ζητά από την κυβέρνηση, που στέκει όρθια και υπερασπίζεται την υπεςρηφάνεια του ελληνικού λαού, να ακυρώσει την απόφαση για δημοψήφισμα, όπως έκανε και ο ΓΑΠ, ο οποίος υποκύπτωντας στις απαιτήσεις των δανειστών!

Αναλυτικά η δήλωση υποταγής του Αντ. Σαμαρά ειναι η παρακάτω:

«Καλώ τον ελληνικό λαό να παραμείνει ψύχραιμος και ενωμένος.

Καλώ και τον κ. Τσίπρα να ακυρώσει αμέσως το χωρίς πια περιεχόμενο δημοψήφισμα – παρωδία.

Γνωρίζει ότι είναι πρωτίστως τα δικά του λάθη που τον υποχρέωσαν ακόμα και στο κλείσιμο των τραπεζών.

Η πατρίδα μας πρέπει να παραμείνει στην καρδιά της Ευρώπης και στο ευρώ. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις. Αν δεν μπορεί ο ίδιος, ας τολμήσει τη μεγάλη εθνική συνεννόηση.

Από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να αποκατασταθεί η ομαλότητα στη χώρα και να επιστρέψει η ελπίδα στους Έλληνες».