ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Στις κάλπες σήμερα με οδηγό το όνειρο που «πνίγηκε»


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Όσες κολοτούμπες και εάν επιχειρούν τα ΜΜΕ του συστήματος, οι νέοι αυτού του τόπου που σήμερα θα πάνε στις κάλπες, δεν θα ξεχάσουν! Θα πάρουν μαζί τους ότι υπερασπίστηκαν σε αυτή την επταετία που πέρασαν και που οι συστημικοί τους χαρακτήριζαν με τίτλους εγκληματικούς.

Είναι όλοι αυτοί που σε συνεργασία με την εξουσία των μνημονίων μέσω του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τους απαγόρευσαν να ονειρεύονται. Τους έκλεψαν και έπνιξαν το όποιο όνειρο είχαν, από τα χρόνια των σπουδών τους, για το μέλλον τους!


Αλλά και οι μεγαλύτεροι, που βίωσαν την λαίλαπα των μνημονίων, η οποία επέφερε την καταστροφή του 50% της παραγωγικής βάσης της χώρας, με αποτέλεσμα την καταστροφή των επιχειρήσεων, τις αυτοκτονίες πρώην νοικοκυραίων που έβλεπαν το φάσμα της ανέχειας και τον απορφανισμό της χώρας από νιάτα που φεύγουν μετανάστες στο εξωτερικό. Που υπέστησαν τον φορολογικό κόλαφο καθώς οι κυβερνώντες αύξησαν τους φόρους κατά 580% και οδήγησαν ακόμη και Νεοδημοκράτες να ομολογούν, «μας είχαν τρομοκρατήσει μην έρθουν οι αριστεροί και μας πάρουν  τα σπίτια, αλλά βλέπουμε ότι μας τα παίρνουν οι δεξιοί με τον ΕΝΦΙΑ». Τους κάδους των σκουπιδιών με τους ανθρώπους να ψάχνουν μέσα τους για τροφή, τις πινακίδες επάνω στους κάδους απορριμμάτων, που αναγράφουν: «Προσοχή τι ρίχνεται μέσα, εδώ τρώνε άνθρωποι».

Όλοι αυτοί, που σήμερα θα βρεθούν μπροστά στην κάλπη, θα κουβαλήσουν μαζί τους και τις αναμνήσεις των 4 χιλιάδων που αυτοκτόνησαν, τις δεκάδες χιλιάδες, που ζουν από τα συσσίτια των δημών και της Εκκλησίας, τους χιλιάδες άστεγους, που διανυκτερεύουν στα παγκάκια, τα πεινασμένα παιδιά, που πηγαίνουν στο σχολείο και πέφτουν λιπόθυμα από την ασιτία. 

Όλοι μας έχουμε υποχρέωση να ψηφίσουμε και γι αυτούς τους αποκλεισμένους κοινωνικά για να δούμε άσπρη μέρα ως λαός, ως κοινωνία πολιτών. Για να ξαναβρεί η χώρα μας το κύρος και την αξιοπρέπεια που ρίχτηκαν από τους Εφιάλτες μνημονιακούς κάτω από τις ερπύστριες του Μερκελισμού!

Κι εφόσον θέλουμε να αποτινάξουμε τους ολετήρες του τόπου, μία λύση υπάρχει μόνον και αυτή βρίσκεται στα αριστερά. Στον ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί και θέλει να αλλάξει την μοίρα του τόπου και της Ευρώπης, σε συνεργασία με τους ευρωπαϊκούς λαούς και μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο!



Δεν υπάρχουν σχόλια: