ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ… και ανάλογοι!!! Το «νέφος»… και το «καλώδιο» του θανάτου…



 Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

Πριν από μερικές δεκαετίες, όταν στην Αθήνα πρωτοεμφανίστηκε το νέφος, που μερικοί γνώστες και πονηρεμένοι έλεγαν ότι «σκοτώνει»… ένας Υπουργός είχε πει …και έμεινε ιστορικό: «αν σκοτώνει, φέρτε μου έναν νεκρό!!!».


Ο κος ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, διορισμένος από την Κυβέρνηση ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, αποφάσισε ότι ΔΕΝ αρκεί η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα και οι επίσημες –επώνυμες καταγγελίες ειδικών Καθηγητών
Πολυτεχνείου και Επιστημόνων, για «…άμεση διακοπή και αναστολή των εκτελουμένων εργασιών της υπόγειας καλωδιακής σύνδεσης του Υ/Σ Νέας Μάκρης με τον Υ/Σ Πολυποτάμου.» και την ακύρωσε!!!

ΔΕΝ πίστεψε (;;;) την καταγγελία ότι τελούνται «…αυθαίρετες αποκλίσεις που έλαβαν χώρα κατά την εκτέλεση του έργου από τη σχετική τεχνική μελέτη και τους οικείους εγκριθέντες περιβαλλοντικούς όρους…».

Δηλαδή πραγματοποιούνται ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ!!!!

Αντί λοιπόν να διατάξει τις αρμόδιες υπηρεσίες για άμεση έρευνα για μια τόσο επικίνδυνη ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ παραβίαση των όρων εκτέλεσης του έργου!!! ΑΚΥΡΩΣΕ την απόφαση διακοπής που εξέδωσε το Δημ Συμβούλιο!

Διερωτώμαι, αν κάποιος χτίζει παράνομα παραβιάζει την άδεια και καταγγελθεί, απαιτείται «…Γνωμοδότηση περί επαρκούς, σαφούς και ειδικής αιτιολόγησης», όπως ισχυρίζεται ο κος ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ;;;

Γιατί «…επιτάσσεται επιπροσθέτως λόγω του αντικειμένου της, αφενός ως επαχθές μέτρο για τον εργολάβο εκτέλεσης…»;;;.

Έρευνα χρειάζεται κε ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ και πρέπει να την προκαλέσετε ΑΜΕΣΩΣ εσείς την γνωμοδότηση με τις υπηρεσίες σας, κε ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, που εκπροσωπείτε την Νομιμότητα (;;;) και την Κυβέρνηση που σας διόρισε,…

Έχετε στα χέρια σας μια καταγγελία απολύτως επώνυμη και υπεύθυνη!!! Να ερευνήσετε, αφού πρώτα ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ (αναστείλετε) ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ!!! Επειδή αν το έργο ολοκληρωθεί ΘΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ… και μην περιμένετε να δείτε πρώτα «νεκρούς»!!!

Και ξεπεράστε την θεωρία …«μέχρι να πεθάνετε» το έργο της «ανάπτυξης» θα ολοκληρωθεί, για χάρη του εργολάβου…!!!

Εμείς οι απλοί πολίτες, θύματα, το μόνο που μένει είναι να υποβάλουμε μηνύσεις για αυτόφωρα αδικήματα στους αναδόχους του έργου και στις Υπηρεσίες ελέγχου της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: