ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Δεν φαντάζομαι να ακολουθήσει και το Καραμανλισό....



Της ΓΙΩΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ(*)

H HTTA  φέρνει γκρίνια. Στην πολιτική, φέρνει και φαγωμάρα. Διότι στην πολιτική υπάρχει και ο αποκεφαλισμός, συνήθεια από τα χρόνια τα παλιά. Πάρτε για παράδειγμα τη Νέα Δημοκρατία. Από την στιγμή που «κάθισε» στα γκάλοπ η εκτίμηση ότι το κλίμα δεν αναστρέφεται, άρχισαν και τα βυζαντινά παρασκήνια.
 
ΟΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ  για την επόμενη μέρα μετά τον Σαμαρά, ξεκίνησαν  πολύ πριν τις εκλογές και η Πάτρα έχει το δικό της πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό καθώς πολλά φιλοΚαραμανλικά  στελέχη περνούν τις ώρες τους σε δείπνα, δοκιμάζοντας εφευρετικούς... μεζέδες  που θα σερβιριστούν εις το όνομα της διάσωσης της δεξιάς γενιάς.


ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, λένε οι πληροοφορίες, θα είναι ραγδαίες καθώς δεν είναι δυνατόν να συγκρατηθούν οι τάσεις που θέλουν τον Σαμαρά υπαίτιο της συντριβής. Ο οποίος Σαμαράς καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσει τους τόνους χαμηλά αναμένοντας την παρέλευση ολόγων μηνών έτσι ώστε να προλάβει το, όπως ελπίζει, στρίμωγμα του Τσίπρα από τους Ευρωπαίους και να θραμβολογήσει πριν προλάβει η εσωκομματική αντιπολίτευση να του πάρει το κεφάλι.


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ και το έριξε στις συσκέψεις με κορυφαία στελέχη μεταξύ των οποίων και ο Μεϊμαράκης, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει προθέσεις. Μόνο που στο τετ α τετ με τον Μεϊμαράκη, δεν προέκυψε  βολιδοσκόπηση, αλλά καυγάς, καθώς ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής είπε στον Σαμαρά αυτό που θα έπρεπε να του το έχουν πει όλοι πριν τις εκλογές. Ότι η καμπάνια τρόμου που ακολούθησε βύθισε την Ν.Δ. σε ακόμη μεγαλύτερο αδιέξιοδο από αυτό στο οποίο ούτως ή άλλως είχε περιέλθει με τις κυβερνητικές επιλογές.



ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ ακούστηκαν λέει οι Σαμαράς και Μεϊμαράκης σε αυτή την... δημιουργική μετεκλογική κουβέντα. 

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ... ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΤΑΙ με όλα αυτά; Ο Κώστας Καραμανλής,  στο γραφείο του οποίου τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μεγάλη πολυκοσμία. Με κορυφαία στελέχη στην πρώτη σειρά των ...ραντεβού.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ είναι και πονηρός, δεν ξανοίγεται με δηλώσεις, μόνο ακούει. Αλλά μιλάνε οι δικοί του. Κάτι Αντώναροι που θέτουν θέμα ηγεσίας για παράδειγμα. 

Ο ΙΔΙΟΣ, όπως διαρρέουν φίλα προσκείμενα σε αυτόν ΜΜΕ, αρκείται στο να διαβεβαιώνει ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία έτσι ώστε να διασωθεί ο κεντροδεξιός χώρος. Δηλαδή ετοιμάζεται να χώσει για τα καλά τη μύτη του. Η οποία μύτη του ελίζουμε να μην μυρίζει τίποτα...τσίκνες επιστροφής στην κεντρική πολιτική σκηνή. 

ΠΑΝΤΩΣ ακόμη δεν έχει εγκαταληφθεί και το σενάριο περί Προεδρίας της Δημοκρατίας.
ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Όταν τα κόμματα επιστρέφουν σε παλιά πρόσωπα, και δεν κοιτάζουν στο μέλλον  έχουν μεγάλο πρόβλημα και συνήθως βλέπουν γκρεμούς. Κοιτάξε την κατάληξη του ΠΑΣΟΚ και θα καταλάβετε. Κοιτάξτε και την κατάληξη του ΚΙΔΗΣΟ. Δεν φαντάζομαι να ακολουθήσει και το Καραμανλισό....
__________________________
(*) Από την εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: