ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΕΣΕΕ: Θετικό το μέτρο για την αύξηση του κατώτατου μισθού

Θετική για την κοινωνία αλλά και την αγορά θεωρεί την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ (μεικτά) ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης.

Σε σχετική ανακοίνωσή αναφέρεται ότι "η ΕΣΕΕ είχε από την αρχή διαφωνήσει με τις επιλογές των Κυβερνήσεων από το 2010 και μετά που υιοθέτησαν μεγάλες μειώσεις μισθών σε μία προσπάθεια τόνωσης της ανταγωνιστικότητας και διατήρησης της απασχόλησης".


"Δυστυχώς οι προειδοποιήσεις των ανθρώπων της αγοράς, οι οποίοι είχαν εδώ και καιρό επισημάνει τα ουσιαστικά προβλήματα και τις αγκυλώσεις αυτών των πολιτικών επιλογών, επιβεβαιώθηκαν δραματικά: η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας δεν ενισχύθηκε στο βαθμό που ιθύνοντες ανέμεναν και η ανεργία εκτοξεύτηκε σε ανησυχητικά επίπεδα. Τελικά, ο κατώτατος μισθός μειώθηκε στα 586,06 ευρώ (μεικτά), ενώ για τους εργαζομένους κάτω των 25 ετών σε μόλις 510,95 ευρώ (μεικτά)", συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

"Η πρόταση για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ (μεικτά) δεν καλύπτει αποκλειστικά ανθρωπιστικές/κοινωνικές ανάγκες, επειδή διασφαλίζει μία αξιοπρεπή διαβίωση σε πολλούς συμπολίτες μας, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να αναθερμάνει την αγορά και να θέσει την κατανάλωση σε τροχιά ανάκαμψης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: