ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Π. Σκουρλέτης: Στα πρώτα νομοσχέδια η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ

«Μέσα στα πρώτα νομοσχέδια η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πάνος Σκουρλέτης.

Επιβεβαίωσε μάλιστα την άμεση κατάργηση των μνημονιακών νόμων με έτοιμα νέα νομοθετήματα που θα επαναφέρουν τις συλλογικές συμβάσεις, νόμος για επιστράτευση, την προστασία από τις ομαδικές απολύσεις κ.α.

«Θα κινηθούμε στον αντίποδα των μνημονιακών κατευθύνσεων εφαρμόζοντας ότι είπαμε προεκλογικά» επιβεβαίωσε ο Π. Σκουρλέτης προσθέτοντας ότι ο λαός θα στηρίξει αυτά τα μέτρα.

Η εφαρμογή του μέτρου για τον κατώτατο  μισθό θα έρθει μαζί με άλλα μέτρα που θα δίνουν ανάσες στις επιχειρήσεις όπως της ρύθμισης των χρεών τους για παράδειγμα. Θα υπάρχουν ταυτόχρονες παρεμβάσεις και συνδυαστικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: